Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Titan Quest: Legendary Edition, iOS ve Android İçin Yayınlandı: İşte Fiyatı

2016 yılından beri farklı yayıncılar tarafından üç kez yayınlanan Titan Quest'in tüm DLC'leri ve güncellemelerini içeren Titan Quest: Legendary Edition, bugün itibarıyla iOS ve Android kullanıcılarına sunuldu.

Geçtiğimiz hafta mobil cihazlar için duyurulan Titan Quest: Legendary Edition, heyecanlı bir bekleyişin ardından resmen çıkış yaptı. App Store ve Google Play Store üzerinden indirebileceğiniz oyun, daha önce yayınlanan Titan Quest’in tüm DLC’leri ve güncellemelerini bir araya getiriyor.

Titan Quest: Legendary Edition çıktı

Oyundaki Ölümsüz Taht DLC’sinde, Yunan mitolojisinin en büyük kötü adamlarıyla karşılaşacak, Cerberus’un saldırılarına göğüs gerecek ve Styx Nehri kıyılarına tehlike saçacak; Ragnarök DLC’sinde, Kuzey Avrupa’nın keşfedilmemiş topraklarında Keltlerin, Kuzeylilerin ve Asgard tanrılarının krallıklarına meydan okuyacak ve Atlantis DLC’sinde ise efsanevi Atlantis krallığını arayan bir kaşifle tanışacaksınız.

Titan Quest: Legendary Edition’ın yayıncılığını üstlenen HandyGames, Titan Quest’in temel sürümüne sahip olan tüm kullanıcıların, oyunlarını yükseltebilmeleri amacıyla tüm genişleme paketlerini ek içerik olarak da satın alınabileceğini açıkladı.

Titan Quest: Legendary Edition Fiyatı

Gelelim Titan Quest: Legendary Edition için belirlenen fiyata. Bu noktada biraz üzülebilirsiniz. Zira yurt dışında 17,99 dolara satılan oyunun Türkiye’deki App Store fiyatı 169,99 TL. Google Play Store tarafı içinse 77,99 TL’lik bir fiyat etiketi belirlenmiş.

Aksiyon rol yapma oyunu Titan Quest: Legendary Edition’ı satın almak istiyorsanız, iOS için buraya Android için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.