Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tiny Tina’s Wonderlands 2022 Yılında Çıkış Yapacak!

2K ve Gearbox Entertainment, bir Borderlands yan ürünü olan Tiny Tina's Wonderlands isimli oyunu duyurdu. Oyun, 2022 yılında çıkış yapacak.

Borderlands serisinin bir yan ürünü olan Tiny Tina’s Wonderlands duyuruldu. Oyun 2022 yılında Steam, Epic Games Store, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Diyarında oyunun anlatıcısının anlattığı bir hikayeyi dinleyerek ilerleyeceğiz ve asıl görevimiz büyük ejderhayı yenmek olacak.

Tiny Tinas Wonderlands 1

Bu oyunun ilham kaynağı, Borderlands 2 için Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep adlı ek paket oldu. Oyun Gearbox Software tarafından geliştirilecek ve 2K Games tarafından yayınlanacak.

Tiny Tina’s Wonderlands bizi bir fantazi dünyasına götürecek. Oyunda büyük ejderhayla yüzleşmeye karar veren gözü pek biri olarak oynayacağız. Ancak bunu yapmadan önce, Tiny Tina tarafından bize anlatılan ölümcül bir yolculuk yapmamız gerekecek. Kız genellikle hikayenin nasıl ilerlediği konusunda fikrini değiştirecek ve yaptığı değişiklikler, gözlerimizin önünde meydana gelen ani manzara değişiklikleriyle sonuçlanacak. Bu da oynanışa çok ilginç bir yenilik getirecek.

Tiny Tina’s Wonderlands birinci şahıs bakış açısı ile oynanacak. Oyuna başlamadan önce, cinsiyetine ve görünümüne karar vererek bir karakter oluşturacağız. Oyun sırasında çeşitli yerleri keşfedeceğiz, görevleri tamamlayacağız ve aralarında goblinler, iskeletler ve elbette ejderhalar da dahil olmak üzere fantastik dünyaya özgü yaratıklar bulabileceğimiz tonlarca düşmanla karşılaşacağız. Geniş bir ateşli silah cephaneliği, çeşitli aletler ve savaş becerilerimizi kullanarak düşmanlarımızı öldüreceğiz. İlerledikçe, karakteri geliştirecek ve yeteneklerinin kapsamını genişleteceğiz. Ayrıca oyun başında seçtiğiniz meslekle sınırlı kalmayacağınızı da belirtelim.

Tiny Tina's Wonderlands - Official Announcement Trailer | Summer Game Fest 2021

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.