Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tiger Knight: Empire War Yeni Yılda Birbirinden Güzel Hediyeler Dağıtıyor

Tiger Knight' a yeni yıl için etkinlikler geldi. Birçok hediye için, eğlenceli etkinlikler burada.

Bildiğiniz gibi Steam’ e çok hızlı bir giriş yaparak hepimizin gönlünü fetheden Tiger Knight: Empire War, yeni yıl için muhteşem hediyeler hazırlamış. 2016′ nın bitimine yalnızca 2 gün kaldı. Bu lanet yılın bir an önce çıkıp gitmesini istiyoruz. 

NetDragion ve Oasis Games geçtiğimiz gün yapılan duyuruya göre, başarılı MMORPG – Strateji oyunları Tiger Knight: Empire War’ a birçok yeni yıl hediyesi geleceğini duyurdu. Bu etkinliklerde yer alan oyunculara, binlerce oyun içi para verilecek. Ayrıca, exploit veya prestij puanlarıda sizin olabilir.

tiger knight empire war cover

Oyuna giriş yapacak savaşçılar, Out with the Old ve In with the New isimli iki etkinlikte yer alabilecekler. Bu etkinliklerden birisi 2016′ ya güle güle derken, diğeri 2017′ ye hoş geldin diyor. Out with the Old etkinliğinde herhangi bir haritada 150 asker öldürürseniz, 1000 prestij ve 1000 exploit puanına sahip olabiliyorsunuz. Bu puanlarla, askerlerinizi, komutanlarınızı, kalkanlarınızı veya silahlarınızı yükseltmekte kullanılabiliyor. 

2017′ yi karşıladığımız In with the New’ de ise oyuna 150 yeni asker eklemeniz gerekiyor. Eğer bunu başarırsanız, 10.000 copper(bakır)’ ın sahibi olacaksınız. Ayrıca 2 adet de Soldier Seal (C) kazanacaksınız.

Ayrıca, oyunun Global sohbet bölümüne, “Happy New Year” yazarsanız, anında 5000 copper ve 5000 prestij kazanabileceksiniz. Çok fazla ayrıca dediğimi biliyorum ama yine, ayrıca 2017′ nin ilk gününde tüm oyunculara sürpriz bir hediye dağıtılacak. Anlayacağınız kadarıyla Tiger Knight: Empire War’ a Noel Baba ayak basmış durumda.

Oyunu daha önce oynamadıysanız, BURAYA tıklayarak oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan oyun, çıkar çıkmaz Steam’ in en çok oynanan ilk 100 oyunu içine girmeyi başardı.

Söz veriyorum bu sefer son olacak. Ayrıca, bütün oyuncularının yılbaşını kutluyor. Bültende iletmişler. Bizden çıksın da. 🙂 Biz zaten kutlarız daha var vakit. 🙂

How to play in game Tiger Knight? - Tiger Knight: Empire War #18

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.