Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Threads Uygulaması Yeni Özelliklere Kavuştu: İşte Detaylar

Threads uygulaması son birkaç hafta içerisinde büyük bir kullanıcı artışı yaşayan Bluesky'nin artan rekabeti karşısında yeni özellikler aldı.

Facebook ve Instagram geliştiricisi Meta tarafından kullanıcılara sunulan Threads uygulaması son birkaç hafta içerisinde büyük bir kullanıcı artışı yaşayan Bluesky‘ın artan rekabeti karşısında yeni özellikler aldı. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında eski adıyla Twitter şimdiki adıyla X rakibi olarak karşımıza çıkan bu sosyal medya uygulaması, Instagram başkanı Adam Mosseri tarafından yönetiliyor.

Threads uygulaması içerisinde bildiğiniz üzere çeşitli gönderiler paylaşabiliyor, bu gönderilere görseller ekleyebiliyor veya farklı şekillerde video içerikleri ile kullanıcıların karşısına çıkabiliyorsunuz. Şimdi ise uygulamaya, daha kesin arama sonuçları almanıza ve trende olan konuları keşfetmenize olanak tanıyacak yepyeni özellikler test ediliyor. Bunlar tamamen test aşamasında olduğundan dolayı biraz daha beklememiz gerekiyor.

Threads İçin Yenilikler Yolda

Bluesky’ınn mevcut ivmesinin ortasında, Threads‘e birkaç yeni güncelleme getirildi. Merkezi olmayan sosyal medya platformu 21 Kasım Perşembe günü 20 milyon kullanıcıya ulaştı ve son üç ayda kullanıcı tabanını üçe katladı. Twitter‘ın kurucu ortağı Jack Dorsey tarafından yaratılan Blueskyın son dönemdeki büyüme sıçraması, diğer sosyal medya uygulamalarını biraz da olsa tedirgin ediyor.

Threads Uygulaması Yeni Özelliklere Kavuştu: İşte Detaylar

Geçtiğimiz hafta Threads kullanıcıları, platformda seçili kategorilerde öne çıkan gönderiler almaya başladı. Bu özel akış sayesinde kullanıcılar, belirli konular veya hesaplar etrafında içeriklerle karşı karşıya kalıyor ve kendi algoritmalarını oluşturabiliyorlar. Kısacası, bu yeni özellik uygulamanın sunduğu algoritmanın ötesinde platform üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlıyor diyebiliriz.

Geldiğimiz noktada, birçok sosyal medya platformu türlü güncellemelerle kullanıcıları kendine çekmeyi hedefliyor. Dolayısıyla rekabetin aslında iyi bir şey olduğunu vurgulamak gerekiyor.

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.