Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

THQ Nordic, Kingdom Come: Deliverance’in Geliştiricisi Olan Warhorse Studios’u Satın Aldı!

THQ Nordic, Warhorse Studios'u bünyesine kattı.

13 Şubat 2018’de konsol ve bilgisayar platformu için piyasaya sürülen Kingdom Come: Deliverance geniş kitlelere ulaşarak geliştiricisi ve yayıncısı olan Warhorse Studios’un kasasını parayla doldurmayı başardı. 2011 yılında Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde kurulan Warhorse Studios, İsveç merkezli olan THQ Nordic tarafından satın alındı.

THQ Nordic Kingdom Come Deliverance’in Geliştiricisi Olan Warhorse Studios’u Satın Aldı 2

Kingdom Come: Deliverance ile oyuncuların gönlünde kısa sürede bir taht kuran Warhorse Studios aldığı geri bildirimler ile de başarısını gözler önüne seriyor. Kingdom Come: Deliverance ile Steam’de ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, 5 Şubat’ta aldığı yeni genişleme ile oyunculara yeni içerikler sunan geliştirici ekip, sonu gelmeyen maceralar ve savaşlar ile geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Oldukça başarılı grafikler çizen Warhorse Studios bugün gelen bilgiler ile artık İsveç merkezli olan THQ Nordic çatısı altında oyun geliştirecekmiş.

PC Gamer’ın yapmış olduğu habere göre THQ Nordic bugün Kingdom Come: Deliverance’in arkasındaki isim olan Warhorse Studios’u satın almış. THQ Nordic stüdyonun yanı sıra ‘tüm fikri mülkiyet haklarını’ da elde etmiş. Tüm platformlarda 2 milyondan fazla kopya satarak adından söz ettiren geliştirici ekip bundan böyle Koch Media’nın yan bir kuruluşu olarak hayatına devam edecek.

THQ Nordic AB’nin CEO’su Lars Wingefors‘un tüm bunlar hakkında söylediklerini söyledi. ‘Warhorse Studios, Avrupa’nın önde gelen bağımsız stüdyolarından biri ve onları THQ Nordic bünyesine almaktan gurur duyuyoruz. Yayınlanalı 1 yıl gibi bir sürede 2 milyon kopya satan Kingdom Come: Deliverance büyük bir başarı elde etti’ diyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.