Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

This War Of Mine’ın Son Güncellemesi Düzeltme Ekleri Getirdi!

This War Of Mine'ın hataları giderildi.

11 Bit Studios’un 2014 yılında piyasaya sürdüğü ve günümüzde hem konsol hem de bilgisayar platformunda satışlarına devam eden oyunu This War of Mine yeni güncellemesi ile çeşitli hataları düzeltti.

This War Of Mine’ın Son Güncellemesi Düzeltme Ekleri Getirdi 2

Steam kış indirimlerinin devam ettiği şu günlerde birbirinden güzel oyunlar cazip fiyat etiketleri eşliğinde satışlarına devam ediyor. Steam kış indirimlerin yüzde 75 indirimli olarak satışlarına devam eden This War of Mine geçtiğimiz günlerde 2019’a dair en son güncellemesini de oyunculara sundu. Gelen güncelleme ile oyun içerisine herhangi bir yeni içerik gelmezken çeşitli düzeltmelerin yapıldığı bilgisi verildi.

Final Cut adlı içeriğin yayınlanmasından sonra oyun içerisinde meydana gelen çeşitli hatalar ve bazı küçük sorunlar yayınlanan en son güncelleme eşliğinde çözüme kavuşturuldu. Geliştirici ekip oyunun Steam sayfası üzerinden son güncelleme ile yapılan düzeltmeleri ve çözülen sorunları oyuncular ile paylaştı.

Hikâye içerisinde meydana gelen sorunlar, kamera düzeltmeleri, eksik çevirilerin yeniden düzeltilmesi, harita üzerinde meydana gelen sorunlar ve daha fazlası çözüme kavuşturularak oyunculara daha iyi bir oynanış atmosferi sunuyor.

Güncelleme tüm platformlarda indirilebilir durumda.

Oyun 2 Ocak’a kadar 7.75 TL olarak satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.