Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Witcher’ın İkinci Sezonunda Karmaşık Zaman Çizelgesi Olmayacak

The Witcher'ın ikinci sezonunda zaman çizelgesi karmaşık olmayacak.

Netflix‘e göre, The Witcher dünya çapında 76 milyon kişi tarafından izlendi. Şimdi, Netflix’in bugüne kadarki en büyük dizi çıkışı olarak kabul ediliyor, ancak dizinin kesinlikle birkaç sorunu olmasına rağmen, bunların en büyüğü kafa karıştırıcı zaman çizelgesi.

The Witcherın İkinci Sezonunda Karmaşık Zaman Çizelgesi Olmayacak

The Witcher’ın ilk sezonunda yapımcı, Geralt’in bireysel hikayelerini ve diğer ana karakterleri anlatmak için birden fazla zaman çizelgesi kullandı. Lauren Schmidt‘e göre, ikinci sezon bu yaklaşımdan uzaklaşacak, ancak şikayetler yüzünden değil.

Schmidt ayrıca, onun kadar tartışmalı olmasını beklemese de, hikaye anlatımı açısından hala arkasında durduğunu söyledi. Hedefin her karakteri ayrı ayrı tanımak olduğunu ve bunu yapmanın tek yolunun ayrı zaman çizelgeleriyle olduğunu ekledi.

Schmidt “Harika olan şey şu an kesişiyorlar. Sezon 2’de göreceğimiz şey, tüm karakterlerimizin aynı zaman çizelgesinde mevcut olmasıdır. Geçtiğimiz sezonda çok fazla zaman çizelgesi vardı ancak önümüzde ki sezonda bu şekilde ilerlemeyecek. İzleyiciler bütün karakterleri tek bir çizelge üzerinde görebilecekler, böylece takip etmesi ve anlaması daha kolay olacak” dedi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle iptal olan çekimlerin tekrar ne zaman başlayacağı bilinmediğinden yeni sezonun gelmesi biraz uzun sürecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.