Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Walking Dead Kötü Karakteri Negan Tekken 7’ye Geldi!

Tekken 7'ye yeni bir karakter katıldı.

İlk kez 2015 yılında konsol ve bilgisayar platformu için çıkış yapan Tekken 7, daha sonrasında aldığı içerikler ile de oyuncuların yüzünü güldürmeye devam etti.

The Walking Dead Kötü Karakteri Negan Tekken 7’ye Geldi 2

Aksiyon severlerin yakından tanıdığı bir isim olan The Walking Dead oyuncular tarafından hala tutkuyla oynanıyor. The Walking Dead’de yer alan Negan karakteri oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş ve oyuna farklı bir hava katmıştı. Bugün gelen haberler ile birlikte kötü karakter Negan’ın Tekken 7 oyuncularına sunulduğu bilgisi verildi. Bünyesinde birbirinden farklı karakterlere ev sahipliği yapan Tekken 7, Negan karakterini de oyunculara sunduğunu bir fragman eşliğinde duyurdu.

Oldukça güçlü yumruk ve tekme darbelerine sahip olan kötü karakter oyunculara fantastik bir yapı sunuyor. EVO 2018 turnuvasında yapılan duyuru ile oyunculara sunulan Negan aksiyon ve gerilim bakımından da oyunu destekleyecek özelliklere sahip. Rakipler arasında hayati önem taşıyacak olan bu karakter ile oyuncular fantastik hareketler yaparak daha güçlü darbeler yapabilecekler.

Oyunun yeni sezonu için duyurulan karakter oyuncular tarafından ilgiyle oynanacak gibi görünüyor.

Yeni karakterin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

TEKKEN 7 - Season Pass 2 Reveal featuring Negan from AMCs The Walking Dead | PS4, X1, PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.