Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Walking Dead: A New Frontier Steam’de Yüzde 60 İndirime Girdi!

The Walking Dead: A New Frontier Steam'de 15.60 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Telltale Games imzası ile yayınlanan The Walking Dead: A New Frontier şu sıralarda Steam’de yüzde 60 indirime girdi. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan oyun korku ve gerilim yüklü bir hikaye’ye sahip.

The Walking Dead A New Frontier Steam’de Yüzde 60 İndirime Girdi 3

Sürükleyici bir yapıya sahip olan The Walking Dead: A New Frontier, 20 Aralık 2016’dan bu yana Steam üzerinden satışlarını gerçekleştiriyor. Macera oyun türünde yayınlanan oyun aksiyon bakımından da oldukça verimlidir. Mobil platformda da milyonları peşinden sürükleyen The Walking Dead serisi ürkütücü dünyası ve gerilim yüklü aksiyon sahneleri ile oldukça gerçekçi bir deneyimi oyunculara sunuyor.

Zombilerin yer aldığı dünyada hayatta kalmaya çalışacağımız bu oyunda arkadaşlarımızdan başka bize yardım edecek herhangi bir canlı bulunmuyor. Oldukça acımasız olan zombiler bizi gördükleri yerde öldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Zombilere bazen ateşli silahlarla, bazen de kürek gibi yardımcı araçlar ile etkisiz hale getireceğiz. Türkçe dilinin bulunmadığı oyunda tek oyunculu bir mod bulunuyor. Çok oyunculu desteği bulunmayan The Walking Dead: A New Frontier, normalde Steam’de 39.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile satışlarını gerçekleştiriyordu. Şu sıralarda yüzde 60 indirim ile satışlarını hızlandıran seri 15.60 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

The Walking Dead A New Frontier Steam’de Yüzde 60 İndirime Girdi 2

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 64Bit Service Pack 1 or higher

İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4GHz

Bellek: 3 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GTS 450+ with 1024MB+ VRAM (excluding GT)

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: Direct X 11 sound device

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.