Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Surge 2’nin Public Enemy Weapon Paketi Yayınlandı!

The Surge 2'nin yeni silah paketi yayınlandı.

Bu yılın beklenen oyunlarından bir tanesi olan The Surge 2 geçtiğimiz ay yeni bir genişleme paketini duyurmuştu. Paket duyurulmasından kısa süre sonra Steam üzerinde görünürken bugün itibari ile oyuncuların beğenisine sunuldu.

The Surge 2’nin Public Enemy Weapon Paketi Yayınlandı 2

Yayınlandığı günden bu yana Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen The Surge 2 nihayet en yeni silah paketine kavuştu. 12 Kasım yani bugün itibari ile hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan paketin adı Public Enemy Weapon olarak duyurulurken, Steam fiyat etiketi ise 20.00 TL olarak belirlenmiş.

Public Enemy Weapon paketi ile oyun içerisine 13 farklı silah modeli eklendi. Bu silahların tasarımları ve özellikleri birbirlerine göre farklılıklar gösterirken aynı zamanda da oldukça hoş görünüyor. Bu silahlar arasında kılıç, mızrak ve çekiç gibi seçenekler de mevcut.

Oyunculara daha etkili saldırılar ve darbeler yapabilme fırsatı verecek olan Public Enemy Weapon Steam üzerinde şuana kadar olumlu yada olumsuz bir yorum almadı.  Dileyen oyuncular paketi hemen satın alabilir ve tadını çıkarmaya başlayabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.