Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Surge 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı!

The Surge 2'nin yeni oynanış videosu yayınlandı.

Çıkışına günler kala sık sık haberler de kendine yer bulan ve oyuncular tarafından merakla beklenen The Surge 2 aksiyon yüklü yapısı ile sürükleyici bir oynanışı karşımıza çıkaracak. Aksiyon rol yapma oyunu olarak ifade edilen yapımda oyuncular karakterleri ile düşmanlara karşı mücadele edecekler.

The Surge 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Dün haberlerimizde yer bulan The Surge 2 oyunculara hikâye fragmanı sunmuştu. Oyun içerisindeki hikâye hakkında epey bilgi edindiğimiz fragmanın yerini şu sıralar yeni bir oynanış videosu aldı. Robotik tarzdaki savaşlara ev sahipliği yapacak olan oyunun yeni oynanış videosunda aksiyon sahneleri eşsiz efektler ile oyunculara gösteriliyor.

Yoğun görsel efektler eşliğinde onlarca farklı savaşlara katılacağımız oyunda karşımıza çıkan düşmanlar birbirlerinden zorlu ve tehlikeli olacaklar. 13 dakikalık bir süreye sahip olan videoda kullanabileceğimiz dronlar hakkında da oyunculara detaylı bilgiler sunuluyor.

Oyuncular dronların özelliklerine göre onları farklı atmosferler de kullanabilecekler. Oyun içerisinde kullanabileceğimiz farklı silah modelleri de kameralara yansıyan detaylar arasında yer alıyor. Hızlı ve tempolu bir oynanış yapısına sahip olan yapımda oyuncular tekli bir oynanış yapısına sahip olacak. Yani onlara yardım eden herhangi bir kimse olmayacak.

Yeni oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Surge 2 - Raw Gameplay Footage

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.