Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Sims 4 Paranormal Stuff Paketi Ayrıntıları ve Çıkış Tarihi Açıklandı

The Sims 4 için bu yıl Paranormal Stuff Pack adlı ilk aksesuar paketi açıklandı. 26 Ocak'ta başlayacak ve oyunun hayaletle ilgili yönlerine odaklanacak.

En çok satan yaşam simülasyonu serisinin dördüncü bölümü – The Sims. Sims 4, SimCity ve Spore ile de tanınan Maxis Studios tarafından geliştirildi. Oyuncu, sanal bir ailenin hayatını bir kez daha kontrol eder. Karakter düzenleyici, yalnızca her Sim’in fiziksel görünümünü değiştirmekle kalmaz, aynı zamanda kişiliğini, karakterini ve hedeflerini de belirlemenizi sağlar. The Sims 4 için bu yıl Paranormal Stuff Pack adlı ilk aksesuar paketi açıklandı. 26 Ocak’ta başlayacak ve oyunun hayaletle ilgili yönlerine odaklanacak.

The Sims 4 Paranormal Stuff

Daha önce duyurulduğu gibi, The Sims 4 için Paranormal Stuff Pack adlı başka bir aksesuar paketi bugün ortaya çıktı. Oyunun bu yönünü genişleterek, hayaletlerle ilgili her türlü etkileşime odaklanacak. 26 Ocak’ta yayınlanması planlanıyor.

Sürü tarafından getirilen en büyük cazibe, her türden hayaletin karanlıktan sonra hüküm sürdüğü yeni bir tür olay örgüsüdür – Perili Köşk. Onlarla başa çıkmak için maneviyatçı bir seans yapmanız gerekir. Onun yardımıyla Guidry’nin yardımsever ruhunu çağırabilir, evi negatif enerjiden temizleyebilir ve ruhları öbür dünyaya geri gönderebilirsiniz.

Aksesuar paketi ayrıca, paranormal bir araştırmacı olarak kariyer, psişik bir yetenek ve sims için yeni giysiler dahil olmak üzere bir dizi küçük unsur ekler. Serinin önceki bölümlerinden tanınan ölümsüz hizmetçi Bonehilda da geri dönmeye hazırlanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. Ummahan

    Çok güzel bir oyun tavsiye ederim

    0
    0
    Cevap
  2. Ummahan

    Çok güzel bir ev oyunu

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.