Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Sims 4 1.80 Güncellemesi Yayınlandı

The Sims 4 için yeni güncelleme, temel oyundan 149 eşyaya yaklaşık 1200 varyant ekledi. Ayrıca moda dünyasının uzmanlarıyla ortaklaşa geliştirilen iki yeni koleksiyon da oyunda yer alacak.

The Sims 4 1.80 güncellemesi yayınlandı. Oyun ayrıca, bu ay yedinci yaş gününü kutladı. Maxis’in oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana, geliştirici ekip bunun için yeni özellikler ve eşyalar tanıtan neredeyse 50 eklenti yayınladı. Yeni eklenen eşyalar, temel oyun nesnelerinden çok daha geniş bir renk paleti ile ayırt edildi. En son güncelleme, temel oyundan 149 eşya için toplam yaklaşık 1200 yeni renk varyasyonu ekledi.

The Sims 4 1.80

Eklenen varyasyonların çoğu sandalyeler, kitaplıklar, aynalar ve benzerleri için yeni ahşap tonları olsa da, havlular, perdeler ve panjurlar için daha cesur tonlar da eklendi. Pencerelerden bahsetmişken, hepsi ek renk tonları aldı. Güncelleme; yatakları, çöpleri, mutfak aletlerini, süs eşyalarını ve bitkileri de unutmadı. Bazı zeminler ve duvarlar da küçük bir revizyondan geçti.

The Sims 4 1.80

The Sims 4 1.80 Güncellemesi ve Sonrası

Ek olarak, 5 Ekim’de oyunda iki yeni daha eklenecek: Fashion Street kiti ve Incheon Arrivals kiti de tanıtıldı. İlki için geliştirici ekip, doğrudan Mumbai sokaklarından alınan benzersiz bir stil yaratmak için moda uzmanı Shruti Sitara Singh ile çalıştı.

Incheon Arrivals , Güney Kore’nin ana uluslararası havalimanı olan Seul-Inchon Havalimanı’nın merceğinden Güney Kore modasına odaklanacak. Bu kit aynı zamanda bir uzmanın yardımıyla oluşturuldu. Miss Korea USA 2016’nın galibi Jasmine “Jazzy” Cho, bu pakete yardımcı oldu.

The Sims 4 1.80 güncellemesinin içeriğin tümü, Season of Selves adlı üç aylık bir yol haritasının parçası olarak açıklandı. Hayranların yeni kitleri kullanmaya başlamadan önce biraz daha beklemesi gerekecek olsa da, yeni varyantları ekleyen güncelleme artık PC ve Mac’in yanı sıra Xbox Series X/S, PS5, Xbox One ve PS4’te indirilebilir olduğunu hatırlatalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.