Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Serious Sam Serisi Koleksiyon Paket Olarak Google Stadia’ya Geldi

The Serious Sam Collection Stadia kullanıcılarına sunuldu.

Duyurulduğu günden bu yana 100.000’lerce kullanıcıya ulaşan Google Stadia bulut tabanlı sistemine yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. 2020’nin sonuna kadar 120’den fazla farklı oyunu kullanıcılarına sunacak olan başarılı platform, The Serious Sam serisini de koleksiyon paket olarak kullanıcılarına sundu.

The Serious Sam Serisi Koleksiyon Paket Olarak Google Stadia’ya Geldi 2

17 Mart’ta The Division 2’nin yeni genişleme paketi olan Warlords of New York’u abonelerine sunacak olan Google Stadia bünyesindeki oyunları genişletmeye devam ediyor. Birbirinden farklı oyunları bünyesine katarak oyun yelpazesini artırmaya başlayan abonelik sistemi bugün gelen haberler ile yine yüzleri güldürecek gibi görünüyor.

Bugün Gamespew’in yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre milyonlarca adet kopya satmayı başaran Serious Sam serisi Stadia’ya gelmiş. Serinin 3 oyununu da Stadia’ya getiren geliştirici ekip tüm güncellemeler eşliğinde oyunculara aksiyon dolu anlar sunacakmış. Haberin detaylarına göre The Serious Sam Collection paketi Stadia kullanıcılarına 29.99 dolar olarak sunulmuş. Oyuncular belirtilen ücreti ödeyerek tüm seriye sahip olabilecek ve diledikleri gibi serinin tadını çıkarabilecekler.

Unutmadan hatırlatalım. Stadia’nın topluluk sayfası üzerinden yapım hakkında detaylı bilgi veriliyor.

Serinin Stadia fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Serious Sam Collection - Official Trailer | Stadia

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.