Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Riftbreaker’ın Fazlasıyla İddialı Yol Haritası Paylaşıldı

Polonyalı stüdyo Exor, The Riftbreaker için önümüzdeki birkaç ayı kapsayan geliştirme yol haritasını açıkladı. Varsayımları çok iddialı; Oyuncular çok sayıda ücretsiz içerik, modlama aracı ve ücretli bir hikaye ek paketi alacak.

Exor, The Riftbreaker için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, oyun dengesini iyileştirmeye odaklandı. Ekip ayrıca ayrıntılı bir yol haritası da ortaya koydu ve ekibin planları gerçekten çok iddialı.

Paylaşılan bilgilere göre, önümüzdeki yıl bu oyunun hayranları için çok verimli geçecek. Yaklaşan ilgi çekici yerleri tartışmaya geçmeden önce, geliştiricilerin esnek olmak istediğini ve oyuncuların önerilerinin planları değiştirebileceğini belirtelim.

The Riftbreaker

The Riftbreaker: Modlama Araçları

Yıl sonundan önce geliştiriciler kampanyada iyileştirmeler yapmak istiyor. Pratikte tercihlerimize göre kendi zorluk seviyemizi yaratmamızı sağlayacak birçok unsurunu yapılandırabileceğiz. Ayrıca denge ve oynanışta iyileştirmeler alacağız.

Ayrıca, resmi modlama araçlarının yayınlanmasını bekleyebiliriz. Silahlar, düşmanlar ve geliştirme ağaçları da dahil olmak üzere oyunun her unsurunu değiştirmenin yanı sıra yeni haritalar ve görevler oluşturmamızı sağlayacak.

The Riftbreaker: Oyun Dünyasının Genişlemesi

Buna karşılık, gelecek yılın ilk veya ikinci çeyreğinde oyun, yabancı gezegenin yeni bölgelerini keşfetmemizi sağlayan ek bir biyom ekleyecek. Konum, benzersiz flora ve faunanın yanı sıra yeni hava olayları, silahlar, teknolojiler, öğeler ve yükseltmeler sunacak.

Hayatta kalma modunda bu yeni unsurlarla ücretsiz olarak oynayabileceğiz. Modcular da projelerinde bu unsurları kullanabilecek. Aynı zamanda, bu alanlarda belirlenen yeni hikaye görevlerinin yer aldığı ücretli bir DLC yayınlanacak.

The Riftbreaker: Multiplayer Planları

İçerik oluşturucular ayrıca bir güncelleme şeklinde ücretsiz olarak sunulacak olan çok oyunculu mod üzerinde çalışıyor. Öncelik bir co-op modu eklemek ancak bu yapıldıktan sonra geliştiriciler başka oyun varyantları hazırlamayacak.

Exor şu an için çok oyunculu modun kesin çıkış tarihini veremiyor ancak geliştiriciler, bu modu en erken 2022’nin sonlarında piyasaya sürecek.

The Riftbreaker

The Riftbreaker: Diğer Potansiyel Değişiklikler Listesi

Geliştiriciler ayrıca eklenmesi düşünülen diğer yeniliklerin bir listesini yayınladı. Bazıları geliştiricilerin kendilerinden geldi ve diğerleri oyuncular tarafından önerildi.

  • Kampanyadaki oyunun sonunu genişletmek;
  • Mekaniklerin görünümünü değiştirmek;
  • Oyuncu profili ekranı;
  • Oyun içi ekonomi yönetimi ekranı;
  • Aynı anda birden çok öğeyi onarmak, yükseltmek ve satmak için geliştirilmiş arayüz;
  • İnşa modunda iyileştirmeler;
  • Kampanya genişletme;
  • Yeni biyomlar;
  • Yeni kaynaklar;
  • Yeni fauna;
  • Yeni binalar ve teknolojiler;
  • Yeni silahlar, beceriler ve yükseltmeler;
  • Yeni hava olayları;
  • Yeni görevler.

Bu yeniliklerin birçoğu gelecek yıl ortaya çıkacak ve hangilerinin önce uygulanacağına oyuncular kendileri karar verecek.

Riftbreaker, 14 Ekim’de PC, Xbox One ve PlayStation 4’te piyasaya sürüldü. Geriye dönük uyumluluk sayesinde oyun, Xbox Series X/S ve PS5 sahipleri tarafından da oynanabilir durumda. Oyun ayrıca hem PC’de hem de XONE’da Game Pass’te mevcut.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.