Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Quiet Man’in Sinematik Fragmanı Yayınlandı!

The Quiet Man’in fragmanı ilgi çekici görünüyor.

Aksiyon ve şiddet oyunu olarak geliştirilen The Quiet Man’in ne zaman çıkış yapacağı belirsizliğini korumaya devam ediyor.

The Quiet Man’in Sinematik Fragmanı Yayınlandı 2

Tek oyunculu olarak bilgisayar ve konsol oyuncularına sunulacak olan The Quiet Man karanlık bir yapıya sahip olacak. Sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olan yapım grafikleri ile oyunculara gerçek bir dünya sunacak. Sinematik sahnesi ile oyunculara bol aksiyon sunan yapım karakter modellemeleri ve gölgelendirmeleri bakımından oyuncuları tatmin edecek. Square Enix tarafından geliştirilen yapımda şehrin sokaklarında dolaşabilecek, kavga edebilecek ve hayatta kalabilmek için yol arayacağız.

Oyunun oynanış mekanikleri oldukça sağlam olacak. Canlı aksiyon ve yüksek performans sahip olacak olan The Quiet Man sürükleyici bir sinema odaklı aksiyon oyunu olacak. Hala geliştirilmeye devam edilen yapım ne zaman raflardaki yerini alacak şuan için bilinmiyor. PlayStation 4 ve PC platformuna özel olarak çıkış yapacak olan oyun iki platformda da ortak içeriklere sahip olacak. Oyuna gelecek olan güncellemeler de peş peşe platformlara sunulacak.

The Quiet Man’ın fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

THE QUIET MAN – SILENCE RINGS LOUDEST

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.