Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Quiet Man PS4 Ve PC Platformu İçin Çıkış Yaptı!

The Quiet Man gerçekçi yapısı ile adından söz ettirecek.

Aylar önce duyurulan The Quiet Man dün PlayStation 4 ve PC platformu için çıkış yaptı. Oyun Steam’de eleştiriler almaya başladı.

The Quiet Man PS4 Ve PC Platformu İçin Çıkış Yaptı 2

Zengin bir hikayeye sahip olarak dün yayınlanan The Quiet Man aksiyon ve gerilim atmosferi ile sürükleyici bir oynanışa sahip olarak adından söz ettirecek. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım da yüksek kaliteli canlı çekim, gerçekçi grafikler ve heyecanlı bir oynanış yer alıyor. Kusursuzca harmanlanan aksiyon sahneleri bizleri sürükleyici bir hikaye eşliğinde sinematik sahnelere götürecek. Türkçe dili dahil olmak üzere 27 farklı dile sahip olan oyun Steam’de bilgisayar oyuncuları için 49.00 TL olarak satılıyor.

15 Kasım’a kadar yüzde 10 indirimle satılan oyun 44.10 TL olarak satışlarına devam ediyor. Gerçekçiliği ile diğer aksiyon oyunlarından ayrılacak olan yapım da karakter modellemeleri bizleri adeta büyüleyecek. New York şehrinin karanlık sokaklarına inecek gizemli ve maskeli bir kötü adamı arayacağız. İşitme engelli olan Dane isimli bir karakteri canlandıracak ve onun duyduğu boğuk sesler eşliğinde sokaklarda mücadele edeceğiz.

Heyecan verici bir öyküye sahip olan The Quiet Man, birbirinden farklı dövüş sahneleri ile bizlere gerçekçi aksiyon deneyimleri yaşatacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.