Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Outer Worlds’ün 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

The Outer Worlds'den yeni görüntüler geldi.

Tek oyunculu bir yapı eşliğinde lansmana çıkacak olan The Outer Worlds’un çıkışına bir ay gibi bir süre kaldı. 25 Ekim’de yayınlanacak olan oyun hem konsol hem de bilgisayar platformunda oyuncuları alışılmışın dışında bir evrene götürecek.

The Outer Worlds’ün 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilmeye devam edilen The Outer Worlds’ün çıkışına geri sayımlar kaldığı yerden devam ediyor. Bilgisayar sürümünü aylardır Epic Store üzerinde ön siparişlerde yer alan yapım, cep yakan fiyat etiketi ile eleştirileri de almaya devam ediyor. Epic Store üzerinde bilgisayar sürümünü 309.00 TL’ye satan yapım hikâye tabanlı olarak oynanabilecek.

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilmeye devam edilen The Outer Worlds yeni bir oynanış videosu ile oyunculara yeni bilgiler sunmaya devam ediyor. PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre yeni video yaklaşık 20 dakikalık bir süreye sahip. 20 dakikalık oynanış videosunda oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan bazı aksiyon sahneleri ve içerikleri kameralara yansıyor.

Birinci şahıs kamera açılarına sahip olan yapımda bazen kapalı alanlarda bazen de açık alanlarda yakın dövüşlere tanıklık edecek, düşmanları etkisiz hlae getirerek yok etmeye çalışacağız.

Yeni videouyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

《天外世界  The Outer Worlds》異塵餘生創作者最新作搶先試玩【TGS 2019 遊戲試玩】

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.