Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Order: 1886 Yapımcılarından Yeni VR Oyunu: Lone Echo 2

Sanal gerçeklik oyunu Lone Echo 2 duyuruldu.

The Order: 1886’nın da geliştiricisi olarak tanınan Ready at Dawn, Lone Echo’nun yeni devam oyunu olan Lone Echo 2’yi duyurdu. Yeni yapım sanal gerçeklik – VR odaklı olacak ve gelişmiş bir sibernetik yapay zeka olan Jack’in kontrolünü ele alacağız.

the order 1886 yapimcilarindan yeni vr oyunu lone echo 2

Captain Olivia Rhodes’un yanında biz de Lone Echo 2’e kendi teknik özelliklerimizi ve füturistik cihazlarımızı kullanacağız, bu şekilde çeşitli zorlukların ve engellerin üstesinden geleceğiz. Lone Echo 2’de oyuncular maceralarında Satürn’ün halkalarına geri dönecekler ve uzayın gizemleriyle kendi geçmişlerini keşfe çıkacaklar.

Lone Echo 2’de ellerimizi kullanarak nesneleri ve düşmanları kavrayabilecek, itebilecek, kayabilecek ve sıfır yer çekimi olan ortamda 360 derece hareketler yapabileceğiz. Yani oyun bu konuda çok fazla sanal gerçeklik esnekliği sağlayacak ve kısıtlamayacak.

Her ne kadar Ready at Dawn henüz Lone Echo 2’ye dair ek bilgiler paylaşmasa da, oyunun duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Açıkçası firma daha önce The Order: 1866 ile kendini kanıtlamıştı ve benzer bir başarıyı tekrar yakalamalarını bekliyoruz.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

Lone Echo II | Announce Trailer | Oculus Rift

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.