Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Occupation’ın 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

The Occupation 5 Mart'ta tüm platformlara çıkacak.

Konsol ve bilgisayar platformu için geliştirilen The Occupation, 5 Mart 2019’da lansmana çıkacak. Macera oyuncuları tarafından merakla beklenen yapım yeni bir oynanış videosu ile gündeme geldi. Sabırsızlıkla beklenen oyun gizliliğe dayalı bir oynanış ile oyuncuları tatmin etmeye çalışacak.

The Occupation’ın 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 2

White Paper Games tarafından geliştirilen ve Humble Bundle tarafından oyunculara sunulacak olan The Occupation yeni yayınlanan oynanış videosu ile oyuncuların beklenisini karşılayacak gibi görünüyor. Tek oyunculu bir oynanış ile karşımıza çıkacak olan oyun karanlık bir yapıya sahip olacak. Gerilim dolu maceralara katılacağımız yapımda yıkık ve dökük binalar içerisinde ilerlemeye çalışacağız. Benzersiz görevleri yerine getireceğimiz oyunda birici şahıs kamera açıları eşliğinde oyun deneyimi yaşayacağız. Her türlü detayın düşünüldüğü oyunda çok sayıda görev bizi bekliyor olacak.

Oyunun yayınlanan yeni oynanış videosunda da bizleri ne kadar geniş bir dünyanın beklediği ve oyun içerisindeki detaylar gözler önüne seriliyor. Birinci şahıs kamera açıları eşliğinde birer birer görevleri başarmaya çalışacağız. Tempolu bir oynanışın aksine yavaş ve gerilim yüklü bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

The Occupation tüm platformlar için 5 Mart’ta lansmana çıkacak.

The Occupation Gameplay Trailer: Investigating A Lead [PEGI]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.