Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Messenger’ın Picnic Panic Genişlemesi Yayınlandı!

The Messenger ücretsiz bir genişleme aldı.

Geçtiğimiz yıl önce Switch ve PC platformuna daha sonra ise diğer konsol platformlarına gelen The Messenger yeni bir genişleme paketi aldı. Genişleme paketinin adı Picnic Panic olarak duyurulurken ücretsiz olarak dağıtıldığı belirtiliyor.

The Messenger’ın Picnic Panic Genişlemesi Yayınlandı 2

11 Temmuz yani dün Steam üzerinde yayınlanan Picnic Panic genişlemesi ile oyunculara yine yeni içerikler sunulmuş. GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre 2018 model The Messenger tüm oyuncularına ücretsiz bir genişleme sunmuş. Picnic Panic adındaki genişleme ile oyunculara yeni içerikler sunulurken ücretsiz olarak sunulması da ayrıca yüzleri güldürmüş.

Yeni genişlemenin getirdiği içeriklerden bahsedecek olursak, oyuna yeni düşman modellerinin yanı sıra üç yeni seviye ve patron düşmanlar eklenmiş. Tropik ve harika bir ortam sunan ücretsiz genişleme ile oyuncular daha fazla meydan okuma odalarına katılabilecek, gizli içerikleri keşfedebilecek ve sürprizler ile karşılaşacaklar.

18 yeni müzik parçasını da oyunculara ücretsiz olarak sunan genişleme şuan tüm platformlarda indirilebilir ve oynanabilir durumda yer alıyor.

Buna ek olarak The Messenger Steam’de yüzde 30 indirimle satılıyor. Yapım 15 Temmuz’a kadar 22.40 TL fiyat etiketine sahip.

The Messenger: Picnic Panic DLC - Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.