Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Lord Of The Rings: Gollum İçin İlk Trailer Yayınlandı

Daedelic Entertainment yaklaşmakta olan The Lord of the Rings: Gollum için bir teaser fragmanı yayınladı.

The Lord of the Rings: Gollum‘un geliştiricisi olan Daedelic Entertainment, oyuna dair ilk teaser fragmanını yayınladı. Bu bir teaser fragmanı olduğundan oyunun oynanışıyla ilgili herhangi bir şey yok bu yüzden oyunla ilgili çok fazla şey yok.

The Lord Of The Rings Gollum Icin Ilk Trailer Yayinlandi

Daedelic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum için ilk fragmanı yayınladı. Fragman, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin ikonik karakterinden biri olan Gollum’u temel alıyor ve fragman’da ilk olarak Gollum’un bulunduğu in’i gösteriyor. Gollum’un haricinde Hüküm Dağı olan Mordor’u ve Kara Kapıları görüyoruz. Fragmanın oldukça karamsar olduğunu ve filmlerden The Lord of The Rings tonuna sahip olduğunu söylersek yanlış olmaz sanırım.

Bunun dışında pek bir şey göremedik. Umarım bu, oyun için yakın gelecekte daha fazla bilgi ve ayrıntı içeren daha detaylı yeni videolar gelir. Daha önce Daedelic Entertainment, bu yeni Yüzüklerin Efendisi oyununu 2021 yılında çıkarmayı planladıklarını doğruladı, bu nedenle oyunun çıkış tarihi hala oldukça uzakta. Ayrıca geliştiriciler oyunun, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X’e geleceğini açıkladı.

The Lord of the Rings: Gollum - Official Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.