Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Last of Us Dizi Uyarlamasından Yeni Fotoğraflar Yayınlandı

The Last of Us dizisinin setinden yeni fotoğraflar paylaşıldı. Sosyal medyada büyük bir heyecan yaratan görüntüler, doğrudan oyundan alınmış gibi görünüyor.

The Last of Us dizi uyarlaması için heyecanlı bekleyiş devam ederken, dizinin setinden yeni fotoğraflar yayınlandı. YouTube kanalı Wolf of Thorns sayesinde, oyunun açılış sahnesi sırasında Joel ve Tess’in geçtiği Boston Karantina Bölgesi (Boston Quarantine Zone) gibi görünen bölgeye bakma şansı yakalıyoruz.

Fotoğraflardan yola çıktığımızda dizi uyarlaması mekan olarak oyun ile aynı tona sahip olacak gibi görünüyor. Ayrıca bir HBO yapımından bekleyeceğimiz gibi set tasarımı gerçekten kusursuz bir hava veriyor. Görüntülere baktığınızda kendinizi Naughty Dog‘un ikonik evreninde hissediyorsunuz, ancak bir yandan da dizinin kendi kimliğine sahip olacağını hissediyorsunuz.

The Last of Us Dizi Uyarlaması, Oyun ile Aynı Havaya Sahip Olacak

The Last of Us dizi uyarlaması

The Last of Us dizi uyarlamasının çekimleri devam ediyor. Bu arada set fotoğraflarında gördüğümüz tek yer Boston değil. Daha önce de Teksas (ABD) ve Calgary (Kanada) şehirlerindeki setlerden bazı görüntüler yayınlanmıştı. HBO, The Last of Us dizisi için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklamadı, ancak söylentiler 2022 yılını işaret ediyor.

Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin tarafından geliştirilen The Last of Us dizi uyarlaması, birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor. Seride Joel’i Pedro Pascal, Ellie’yi ise Bella Ramsey canlandırıyor. Terminator: Dark Fate, True Detective ve Marvel’s Agents of SHIELD gibi yapımla rol alan Gabriel Luna ise Joel’in kardeşi Tommy’ye hayat veriyor.

Soldan Sağa: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna

the last of us dizisi oyuncuları

Merle Dandridge, video oyununda da seslendirdiği bir karakter olan The Fireflies lideri Marlene‘i oynuyor. Tim Burton imzalı Dumbo filmiyle tanınan Nico Parker da Joel’in kızı Sarah olarak karşımıza çıkacak. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan The Last of Us dizisi; Kantemir Balagov, Ali Abbasi ve Jasmila Zbanic tarafından çekilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.