Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Last Of Us 2’nin Zorluk Derecesi Belli Oldu

The Last of Us Part 2'nin zorluk derecelendirmesinin nasıl olacağı açıklandı.

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony tarafından PlayStation 4’e özel olarak yayınlanan ve merakla beklenen The Last of Us Part 2 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

The Last Of Us 2nin Zorluk Derecesi Belli Oldu 1

Oyun dünyası tarafından merakla beklenmekte olan bu yıl ki yapımların başında gelen The Last of Us Part 2’nin çıkmasına çok az bir zaman kaldı ve oyunla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 19 Haziran 2020 tarihiyle birlikte piyasaya sürülecek olan The Last of Us Part 2’nin özelleştirilebilen zorluk seviyesini oyunu oynayacak olan herkes deneyimleyebilecek.

Oyunun geliştiricisi olan Naught Dog yapmış olduğu açıklamada The Last of Us Part 2 ile birlikte özelleştirilebilir zorluk seviyesini ilk defa kullanacak. Peki bu özelleştirilebilir zorluk seviyeleri nasıl olacak ?

The Last of Us Part 2 Özelleştirilebilir Zorluk Seviyesi

Bildiğiniz üzere çoğu singleplayer olarak oynayabildiğiniz ve artık günümüzde bir çok online oyunda da bulunan zorluk seviyeleri normalde kolay, orta ve zor olarak üç bölüme ayrılıyordu ancak Naught Dog alışılmışın dışına çıkarak bu zorluk seviyelerinin tamamen özelleştirilebilir olmasını sağladı.

Örneklendirecek olursak Ellie’nin bir vuruşta ne kadar hasar verebilecek olmasını ayarlayabileceksiniz. Ya da düşmanların size ne kadar hasar vurabileceğini, ya da düşmanların sizi ne kadar fark edebileceği tamamen sizin elinizde olacak. Kısacası oyunun zorluk seviyesini ayarlamak tamamen oyuncunun elinde olacak. İster en zor seviyelerde ister en kolay seviyelerde oynayın bu tamamen size kalmış durumda.

Tekrar hatırlatmak gerekirse The Last of Us Part 2 19 Haziran 2020 tarihinde PlayStation 4’e özel olarak çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.