Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Last of Us 20 Milyondan Fazla Kopya Sattı!

The Last of Us 20 milyon satış adedini geride bıraktı.

Şu sıralar ikinci oyunu ile beklenen The Last of Us ilk kez 2013 yılında lansmana çıkmıştı. Sony imzası ile oyunculara sunulan yapım önce PlayStation 3 daha sonra ise PlayStation 4’e gelmişti. Bugün ise oyunun satış adedi oyuncular ile paylaşıldı.

The Last of Us 20 Milyondan Fazla Kopya Sattı 2

Konsol platformuna damga vuran oyunlar arasında yer alan The Last of Us ilk oyunu ile milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanmıştı. Önümüzdeki yıl PlayStation 4 platformu oyuncularına sunulacak olan The Last of Us 2 merakla beklenmeye devam ederken bugün ilk oyunun kaç adet sattığına dair de bazı bilgiler geldi.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre The Last of Us  günümüze kadar 20 milyondan fazla adet kopya satışı gerçekleştirmiş. Haberin detaylarına göre Niko Partners’in analisti Daniel Ahmad, The Last of Us’ın Haziran 2018’e kadar hem PlayStation 4 hem de PlayStation 3’te toplamda 17 milyon sattığını belirtirken, oyunun günümüzde ise 20 milyon adet kopya satışını geride bıraktığı belirtiliyor.

21 Şubat 2020’de lansmana çıkacak olan The Last of Us 2’nin de aynı başarıyı göstermesi beklenirken oyunun PS4’e özel olacağı belirtiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.