Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Hunter: Call Of The Wild’e Yeni Görevler Geldi!

The Hunter: Call Of The Wild'in içeriği zenginleşmeye devam ediyor.

Avalanche Studios’un 2017 yılında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunduğu The Hunter: Call Of The Wild ile oyuncular birbirinden farklı hayvanları avlamaya devam ederken oyuna gelen yeni güncelleme ile yeni görevler de karşımıza çıktı.

The Hunter Call Of The Wild’e Yeni Görevler Geldi 2

Günümüze kadar çeşitli genişleme paketleri alan The Hunter: Call Of The Wild Steam kış indirimleri ile yüzde 51 daha düşük bir fiyata satışlarına devam ediyor. 15.68 TL fiyat etiketi eşliğinde satışlarına devam eden oyun yeni güncellemesi ile oyunculara çeşitli yenilikler sunuyor.

Yeni genişleme ile oyun içerisine yeni avlanabilir hayvanlar eklenirken gelen güncelleme ile ise 14 yeni başarı oyunculara sunuluyor. 14 yeni ana göreve ek olarak 55 yeni yan görev karşımıza çıkarken oyun içerisinde daha önce meydana gelen hataların da büyük bir kısmı giderildi.

Mârtensson adında yeni bir silahı da getiren güncelleme bu silahı oyunculara 3 farklı renkte sunuyor. Silahın mermi yarı çapı da 6.5mm olarak duyuruldu. Özellikle gelen yeni görevler oyuncular için oldukça zorlu bir yapıda yer alacak. Oyuncular görevleri başardıktan sonra çeşitli başarımlar elde edebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.