Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Great Ace Attorney Chronicles İçin Beş Ayrı Fragman Yayınlandı

Capcom, 21 Temmuz'da çıkış yapacak olan The Great Ace Attorney Chronicles için bir dizi fragman yayınladı.

The Great Ace Attorney Chronicles için yayınlanan beş adet fragmanda bazı kısımlar yer aldı. Fragmanda yer alan kısımlar sırasıyla, The Case of the Visiting Professor, The Case of the Stricken Steamship, The Case of the Deathly Omnibus, The Case of the Pedestrian Knifing, and The Case of the Pawnbrokery Burglary.

The Great Ace Attorney Chronicles

The Great Ace Attorney Chronicles, Capcom tarafından geliştirilen The Great Ace Attorney: Adventures ve The Great Ace Attorney 2: Resolve’nin yenilenmiş versiyonlarını içeren bir koleksiyon. Her iki oyun da orijinal olarak Nintendo 3DS konsolunda piyasaya sürüldü ve Japonya hariç bir ülkede yayınlanmadı. Bu versiyon ile beraber oyun ilk kez dünya çapında çıkış yapacak.

Hikaye açısından, proje aslında bir yan ürün. Ana karakter, Phoenix Wright’ın atası olan 19. yüzyılda yaşayan genç bir Japon olan Ryunosuke Naruhodo rolünü üstleneceğiz. Oyun toplamda, Japonya’da ve Birleşik Krallık’ta çözülecek on büyük vaka sunacak.

The Great Ace Attorney Chronicles, Ryunosuke’nin İngilizce okuduğu üniversitede bir profesörü öldürmekle suçlanmasıyla başlayacak. Hukuk fakültesinden mezun olmak üzere olan arkadaşı Asogi Kazuma tarafından savunulması gerekecek.

Oyuncu gerçek faili bulmayı başarır ve kahramanı beraat ettirirse, Kazuma ve Naruhodo, ilkinin Batı adaletinin sırlarını öğrenmek istediği İngiltere’ye seyahat edecek. Ne yazık ki, yolculuk sırasında Ryunosuke’yi yasal bir kariyer yoluna sokacak dramatik olaylar meydana gelecek.

Oyun, serinin önceki bölümlerinin mekanizmaları üzerine inşa edildi. Her vaka iki aşamaya ayrılmış durumda. Birincisi, yerleri araştırdığımız, kanıt ve ipuçlarını topladığımız ve tanıklarla görüştüğümüz soruşturma.

İkincisi ise hazırlıklar tamamlandıktan sonra, kendi teorimizi sunmamız ve onu argümanlar ve kanıtlarla desteklememiz gereken duruşma zamanı. Savcılık tarafından çağrılan tanıkların ifadelerindeki yanlışlıkların yakalanması da önemli bir rol oynamakta.

The Great Ace Attorney Chronicles Fragmanları:

The Great Ace Attorney Chronicles: The Case of the Visiting Professor
The Great Ace Attorney Chronicles: The Case of the Stricken Steamship
The Great Ace Attorney Chronicles: The Case of the Deathly Omnibus
The Great Ace Attorney Chronicles: The Case of the Pedestrian Knifing
The Great Ace Attorney Chronicles: The Case of the Pawnbrokery Burglary

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.