Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Gold Club 2019, Steam Ve Xbox’da Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Oldu

The Gold Club 2019 Steam ve Xbox üzerinde kısa bir süreliğine oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor.

Golf severler, golf simülasyonu The Golf Club 2019, koronavirüs pandemisi nedeniyle evinde kalan oyunculara jest amaçlı olarak Steam ve Xbox kullanıcıları için kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunuyor.

The Gold Club 2019 Steam Ve Xboxda Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Oldu 1

Bu tekliflerde sıklıkla olduğu gibi, The Golf Club 2019’un ücretsiz bir haftasından bahsediyoruz, bundan sonra satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Bunu almayı seçerseniz, The Gold Club 2019’da kaydettiğiniz ilerleme tam oyuna geçecektir. Xbox One oyuncuları 13 Mayıs tarihine kadar saat 23:59’a kadar, PC oyuncuları Steam’den 14 Mayıs 2020‘de saat 09:59’a kadar ücretsiz olarak oynayabilir ve ardından oyunu satın alabilirler.

The Golf Club 2019’un, Kariyer modunu yeniden geliştirerek, sponsorlar ve diğer ödül ve teşvikler ekleyerek öncüllerine göre bir dizi iyileştirme ile geldiği söyleniyor. Dikkat edin, eğer bir arcade golf deneyimi arıyorsanız, başka bir oyuna bakmanıza gerek yok çünkü The Gold Club 2019’dan daha iyisini bulamayabilirsiniz.

Ancak bir meydan okumadan hoşlanıyorsanız, oyunun bir patlama olduğunu ve sosyal izolasyon zamanlarında kesinlikle kullanışlı olacağını göreceksiniz. 

Oyunun açıklamasında “TPC Boston, TPC Sawgrass ve daha fazlası gibi ünlü kurslarda oynayın. Shriners Çocuk Hastaneleri Açık, John Deere Classic ve Atık Yönetimi Phoenix Open gibi PGA TOUR etkinliklerine katıldığınızda yeteneklerinizi gösterin. sezon boyunca bu ekstra meydan okuma ve ödül vaadi için.” yazıyor.

The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR - Game Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.