Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Forest, Uzun Bir Aradan Sonra PlayStation 4 Platformuna Geliyor!

The Forest PlayStation 4 platformuna geleceğini duyurdu. Oyunun PlayStation 4'te oynanış videosu da geldi.

2014 yılında bilgisayar platformunda karşımıza çıkan The Forest, uzun bir süredir konsol oyunları arasına gelmeye çalışıyordu. Oyunun geliştiricisi olan Endnight Games tarafından beklenen haber nihayet geldi.

The Forest Uzun Bir Aradan Sonra PlayStation 4 Platformuna Geliyor 1

Serbest dünyada hayatta kalma türünde oynanan The Forest, Endnight Games’in duyurusuna göre PlayStation 4 platformuna gelecek. Oyunun PlayStation 4 platformuna ne zaman geleceği konusunda herhangi bir tarih verilmezken 2018 yılı gösterildi. Geçtiğimiz hafta sonu yayınlanan bir fragman da oyunun PlayStation 4 platformunda nasıl göründüğüne dair detaylı bir fragman yayınlandı.

Fragmandan söz edecek olursak oyuncuları aksiyonun ve gerilimin yüklü olduğu bir dünya bekliyor diyebilirim. Oyuncular oyun içerisinde kendilerine kalacak yer, etraftaki tehlikelere karşı tuzaklar ve koruyucu duvarlar inşa edebilecekler. Çeşitli silahların yer aldığı oyunda benim en çok ilgimi çeken balta olmuştu. Birinci şahıs kamera açılarına sahip olan oyunda bombalar ve mayınlar da düşünülmüş ve oyun içerisine eklenmiştir. Oyunda karanlık mağaralarda dolaşırken gerilimin en üst seviye’ye çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü The Forest, konsol platformunda biraz daha gelişmiş olarak karşımıza çıkacak.

The Forest Uzun Bir Aradan Sonra PlayStation 4 Platformuna Geliyor 2

Unutmadan şunu da belirteyim, oyun içerisinde ilkel silahlara kadar çok çeşit silah bulunuyor. Oyun içerisinde hazırladığınız mızraklar ile balık avlayabilir ve gıda ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Oyun Steam‘de 24.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

The Forest – PSX 2017: Multiplayer Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.