Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls Online’ın DLC Paketi Haftasonuna Özel Ücretsiz Oldu

The Elder Scrolls Online'ın DLC Paketlerine ücretsiz erişim sağlayacak.

The Elder Scrolls Online, 27 Nisan’a kadar herkesin tüm DLC oyun paketlerine erişimi içeren ESO Plus üyeliğini denemesine izin vererek bir hafta boyunca abonelik fiyatını düşürüyor.

The Elder Scrolls Onlineın DLC Paketi Haftasonuna Özel Ücretsiz Oldu 1

MMO abonelik olmadan oynanabilir, ancak bu size satın almak için çok fazla DLC paketi gerektirecek, ESO Plus üyeliği, kronlarınızı kurtarmanıza izin verir, ancak geçen ayki Harrowstorm DLC de dahil olmak üzere 16 oyun paketine de erişmenizi sağlar. 

Tüm işçilik malzemeleriniz için sihirli bir şekilde sınırsız depolama alanı, çift banka alanı ve XP ve altın kazanımı için bir güçlendirme de dahil olmak üzere bir sürü başka avantaj da elde edeceksiniz. Ancak, aylık ücretli veya ESO Plus fırsatlarını mağazada alamazsınız, çünkü bunlar sadece ücretli üyeler içindir. 

The Elder Scrolls Online ücretsiz oynanabilir olsa da, şu anda Steam’de 99 TL olan temel oyunu satın almanız gerekiyor.

Kütüphanenizde zaten oyun varsa, oldukça iyi bir şey, ancak yeni bir karaktere başlarsanız oyun paketlerinin içeriğine hemen erişilemez. 

Modern bir Morrowind oynamakla aynı şey değil sonuçta bu hala bir MMO, ama alacağımız kadar yakın. Oyun da yakında Greymoor genişlemesi ile Skyrim’e dönecek, ancak bunun için Haziran’a kadar beklemeniz gerekecek.

ESO Plus ücretsiz deneme sürümü kullanıma sunuldu. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.