Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 3 Geliştirme Aşamasında Olabilir

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, bu yıl ve önümüzdeki yıl The Division ile ilgili hayranların çok daha fazla şey göreceklerini söyledi.

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, Massive Entertainment’ın iki büyük projesi olan Avatar ve yeni duyurulan Star Wars ile meşgul olmasına rağmen The Division franchise’ı üzerinde çalışacağını doğruladı. The Division 3, önümüzdeki yıl piyasaya sürülebilir.

Dün, Ubisoft, yaklaşan oyunları hakkında birkaç yeni ayrıntı açıkladıkları ve aynı zamanda Massive Entertainment’s The Division gibi bazı mevcut franchise planlarını ima ettikleri son kazanç görüşmesini düzenledi. Görüşmede açıklamalarda bulunan Yves Guillemot, The Division 3 ile ilgili bazı bilgileri vermiş olabilir.

The Division

Bildiğiniz üzere Ubisoft, The Division franchise’ının üçüncü oyunu hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı ve birçok hayran, Ubisoft’un başka bir The Division oyunu yayınlayıp yayınlamayacağı konusunda endişe duyuyor ve bu da The Division 2 için daha fazla içerik yayınlanmaya devam edeceği anlamını taşıyor.

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, en son yapılan kazanç çağrısında franchise’dan bahsetti ve Massive Entertainment’ın iki ana başlık olan Avatar ve yeni duyurulan Star Wars projesi ile meşgul olmasına rağmen The Division’ın bir sonraki oyunu üzerinde çalışmaya devam edeceğini doğruladı.

The Division serisinin bir sonraki oyununun ne zaman piyasaya çıkacağı sorusu sorulduğunda ise Guillemot, oyuncuların bu yıl ve önümüzdeki yıl The Division için daha fazla şey göreceklerini söyledi. “Massive Entertainment büyük bir stüdyo ve aynı zamanda dünyanın her yerinden birçok stüdyoyla işbirliği yapıyorlar. Bu yıl ve sonraki yıl The Division için daha fazlasını göreceksiniz.” dedi.

Elbette bu The Division 3’ün geliştirildiği anlamına gelmiyor ancak geliştirme aşamasında olmadığını da söyleyemeyiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Fırat

    Massive cidden sağlam!

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.