Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2’nin Yeni Videosunda Robotik Köpekler Gösteriliyor!

Tom Clancy’s The Division 2, 7 Şubat'ta kapalı betaya çıkacak.

Epic Store’de 309.00 TL olarak bilgisayar platformu için satılan Tom Clancy’s The Division 2 her hafta birbirinden farklı videolar yayınlıyor.

The Division 2’nin Yeni Videosunda Robotik Köpekler Gösteriliyor 2

Geçtiğimiz gün de yeni bir trailer ile gündeme gelen The Division 2 yeni videosunda robotik köpeklerini oyunculara gösteriyor. Aksiyon sahnelerinden de kesitle gösteren video yaklaşık olarak 5 dakikalık bir süreye sahip. Oyuncular için büyük bir tehlike teşkil eden robot köpekler kolay kolay ölmezken oyuncuların işini de zorlaştırıyor. Ön sipariş eden oyuncular için 7-10 Şubat tarihleri arasında betaya çıkacak olan oyun sınırlı bir içerik ile oynanacak. Oyuncular kapalı betada birbirinden farklı silahları da deneyimleyebilecekler.

Yayınlanan yeni videoda oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan aksiyon sahnelerinden çeşitli kesitler de bulunuyor. Takım çalışmasının da önemli olduğu anlar video içerisinde yer alıyor. Oyuncular birbirlerini koruyarak rakipleri etkisiz hale getirmeye çalışıyor ve ilerliyorlar. Aksiyon sahnelerinde karşımıza çıkan görsel efektler de oldukça başarılı bir şekilde kameralara yansıyor.

Tom Clancy’s The Division 2, 15 Mart 2019’da konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Yeni yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Division 2: Fighting The Black Tusks | Endgame Faction Gameplay | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.