Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2: Warlords of New York İçin Fragman Yayınlandı

Dün Divison 2'nin yeni çıkacak olan genişlemete paketinin sızdırılmasının ardından bugün resmi bir fragman yayınlandı.

The Division 2‘nin en son DLC‘si olan Warlords of New York resmi olarak açıklandı. Yeni DLC paketi, yeni bir tehdit altında olan New York ortamına odaklanacak. The Division 2’ye yapılan son genişleme, franchise deneyimiyle genişleyecek.

The Division 2 Warlords of New York İçin Fragman Yayınlandı 1

Bu yeni gelecek olan genişleme paketi ile orijinal oyunun yepyeni bir tehdit altında olan New York ayarına odaklanacak. Yıkıcı bir biyokimyasal saldırı tehdidi oluşurken, eski bir Division Agent olan Rogue geri döndü. Aşağı Manhattan’ın komutasını alan Rogue yandaşlarının yardımıyla New York gruplarını manipüle ediyor. Keener şimdi dünyayı etkileyen yeni bir virüs eline geçiyor ve toplumun kuruluşla olan bağlarını koparmayı planlıyor.

The Division 2’ye yapılan son genişleme, çevrimiçi açık dünyayı ve franchise’ın aksiyon RPG deneyimini genişletecek, post-pandemik New York’a yeni bir hikaye tanıtacak ve ilerleme sistemini yenileyecek.

Warlords of New York paketiyle oynayabilmeniz için oyunun orijinal halini satın almış olmanız gerekecek. Hem oyunun kendisine hem de yeni çıkacak olan DLC’yi alan oyunculara seviye 30 karakter açmasına izin verilecek.

Warlords of New York, yaz sonu Manhattan’ın açık dünyasında geçiyor. Bu, franchise’daki yepyeni bir alandır ve dört oynanabilir bölgeden oluşuyor:

  • Two Bridges
  • Civic Center
  • Battery Park
  • Financial District

Tom Clancy’s The Division 2: Warlords of New York: World Premiere Cinematic Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.