Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2: Warlords Of New York 17 Mart’ta Google Stadia’ya Gelecek

The Division 2'nin yeni paketi yakında Stadia kullanıcılarına da sunulacak.

Geçtiğimiz ay duyurulan ve The Divisin 2 oyuncuları tarafından merakla beklenen Warlords of New York genişlemesi dün akşam saatlerinde lansmana çıktı. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam edilen yeni genişleme paketi yakında Google Stadia kullanıcılarına da sunulacakmış.

The Division 2 Warlords Of New York 17 Mart’ta Google Stadia’ya Gelecek 2

Epic Store üzerinde 154.00 TL olarak satışlarına devam eden Warlords of New York genişlemesi ilk aldığı incelemeler de oyuncular tarafından olumu olarak değerlendirilirken yeni genişlemenin hikâyesi de oyuncuları etkiliyor. Manhattan’da insan avına çıkacağımız yeni hikâye de yozlaşmış eski Division ajanı olan Aaron Keener kendisine bağlı lan dört eğitimli teğmen ile birlikte oyuncuların karşısına çıkacak. Gelen bilgilere göre Division eğitimi alan fakat onun ilkelerini terk eden bu ekip bugüne kadar oyun içerisinde karşımıza çıkmış en büyük tehlikelerden bir tanesi olacakmış.

Ezeli düşmanın peşinde sürükleyici bir hikâyeye dahil olacağımız yeni genişleme Stadia kullanıcılarına da sunulacakmış.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Ubisoft, Warlords of New York genişlemesini 17 Mart’ta Stadia kullanıcılarına da sunacakmış. Stadia kullanıcıları PC oyuncuları ile aynı içerikleri kullanacak ve yeni hikâyeye dahil olabileceklermiş.

Tom Clancy’s The Division 2: Warlords of New York Launch Trailer | Ubisoft [US]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.