Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2 Parti Kurma ve Arkadaşlarla Birlikte Oynama

The Division 2’de kolaylıkla arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Ubisoft’un yeni yapımı The Division 2 oldukça sosyal bir oyun. The Division 2’de diğer oyuncularla etkileşime geçmek için birden fazla yol var ve ister güvenli evlerde birlikte takılabilir, ister acil durum çağrılarına yanıt verebilir, isterseniz de parti haline gelip görevlere beraber gidebilirsiniz. Aynı zamanda geliştirilen yeni bir The Division 2 clan sistemi de var ve ilk oyuna göre çok daha iyi. Peki The Division 2’de nasıl parti kurulur?

the division 2 parti kurma ve arkadaslarla birlikte oynama 1

The Division 2 – Parti Kurma

Başlangıç olarak The Division 2’de arkadaşlarınız ya da yabancılarla birlikte oynayabilirsiniz. Arkadaşlarla oynamak, parti haline gelmek aslında oldukça basit. Sadece oyun içinde sosyal menünüze gidin (ana menüde Esc’ye basabilirsiniz) ve sonrasında arkadaşınıza davetiye gönderin. Sonrasında onlar kabul ederse bir parti kurmuş olacaksınız. Alternatif olarak arkadaşlarınızın ismine çift tıklayarak da onlara katılabilirsiniz.

The Division 2 – Acil Durum Çağrıları

The Division 2’de hem acil durum çağrıları oluşturabilir, hem de bunlara yanıt verebilirsiniz. Bu şekilde oyunda arkadaş olmadığınız kişilerle de bir araya gelme şansınız var. Çağrılara farklı yöntemlerle yanıt verebilirsiniz.

Eğer ISAC’den ‘Agent requesting backup’ adlı bir ses duyarsanız, belirtilen tuşa basarak çağrıya yanıt veriyorsunuz. Rastgele kişilerle grup olmak için de Matchmaking Station’a ya da harita ekranından eşleştirme menüsüne gidebilir, bir gruba dahil olabilirsiniz.

the division 2 parti kurma ve arkadaslarla birlikte oynama 2

The Division 2 – Clanlar

Clanlar The Division 2’de arkadaşlarınızla bir araya gelmek için bir diğer başarılı yöntem. Oyun başında Theatre Setllement görevlerinden yaptığınızda clanlara erişim açılıyor ve aşağıdaki yazımızda da ayrıntılı olarak bu sistemi açıkladık.

The Division 2 Clan Sistemi

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. erkan

    merhaba bu yazdığınız yazı kim ne anlayacak nasıl arkadaşı bulucaz yada o beni bulacak yardımcı olursanız tşk

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.