Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2 Oyun Sonu – Endgame Aşaması

The Division 2 endgame aşaması hakkında bildiklerimizi sıraladık.

The Division 2 endgame aşaması ilk oyunun üstüne önemli bir şekilde genişliyor. Oyunculara yapacak daha çok aktivite, görev sunuyor. Aynı zamanda yeni PvP ve PvE modları da ekleniyor. Yüksek seviye oyuncular da buna göre daha bol ödül alacaklar ve maksimum seviyeye ulaştıklarında yetenek sayısı artacak. Peki The Division 2 oyun sonu aşaması ne vadediyor? The Division 2 endgame nelere sahip olacak?

the division 2 oyun sonu endgame asamasi 1

İlk The Division oyunu bu anlamda biraz yetersizdi. Aylar sonra bile oyuncuların campaign modunu bitirip son seviyeye ulaştıktan sonra yapacakları kısıtlıydı. Büyük çoğunluk sadece PvP Dark Zone alanına gidiyordu. The Division 2’nin oyun sonu aşaması ise 2016 yılında sunulana göre çok daha farklı olacak.

The Division 2 Oyun Sonu – Endgame Sınıflar

The Division 2’de endgame aşamasına ulaşmak daha güçlü ekipmanlar için sonu gelmeyen grind anlamına gelmiyor. Son levela ulaştığınız zaman en azından üç farklı class üzerinde uzmanlaşabileceksiniz. Bu sınıflar karakterinize yeni bir envanter slotu ekliyor ve yeni bir silah getiriyor.

The Division 2 oyun sonunda sınıflara Specialization özelliği geliyor ve şimdiye kadar Demolitionist (el bombası atar), Sharpshooter (.50 kalibre sniper tüfeği) ve Survivalist (patlayıcılı tatar yayı) uzmanlıklarını biliyoruz.

Massive Entertainment’a göre yeni silahlar The Division 2 Specializationlarının sadece başlangıç kısmı. Bu uzmanlıkları istediğiniz gibi değiştirebileceksiniz. Yani oyun sonuna geldiğinizde hepsini deneme ve kendinize uygun olan tarzı seçme şansınız olacak. Silahların yanı sıra karakterinizin özellikleri değişecek, yeni skill ve ekipman seçenekleri de gelecek.

the division 2 oyun sonu endgame asamasi 2

The Division 2 Oyun Sonu – Endgame Aktiviteleri

Ubisoft ve Massive Entertainment henüz görevler ve aktiviteler konusunda çok fazla detaya girmedi fakat şimdiden bildiğimiz birkaç şey var.

The Division 2 resmi web sitesine göre oyunda yeni co-op görevler olacak, PvP sistemi geri dönecek ve resmi Clans sistemi gelecek. Klan sistemi sayesinde raidler için eşleşmeler sağlanacak. Böylece solo oyuncular da oyun sonu içeriğini daha rahat şekilde tecrübe edebilecek.

Bunların ötesinde The Division 2 ile birlikte raidlerin de oyuna döneceğini biliyoruz. Oyun çıktıktan kısa süre sonra yeni raidler de eklenecek ve end game içeriği canlı tutulacak.

Massive Entertainment, The Division 2’nin oyun sonu aşamasını canlı tutmak için yeni Black Tusks factionını da ekledi. Bu faction sadece endgame aşamasında ortaya çıkacak ve haritanıza istila edilmiş görevler ekleyecek. Epey de zorlu olacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.