Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2 Keener’s Legacy Sezonu Yayınlandı

The Division 2'ın yeni sezonu başladı.

Massive Entertainment, The Division 2: Warlords of New York‘un ikinci sezonunun artık yeni bir season pass’l birlikte, ilerleme ve etkinliklerle yayınlandığını duyurdu.

The Division 2 Keeners Legacy Sezonu Yayınlandı 1

Keener’in Legacy, ölen First Wave ajanının suç ortaklarının ölümünden sonra devam ettiği çalışmaları ifade eder. Yılın bu ikinci sezonu 12 hafta sürecek. Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan bu yeni sezonda her biri bir ya da iki hafta sürecek etkinlikler bulunacak.

Yeni ilerleme arayanlar, 100 yeni sezon daha eklendiğinden daha fazla Sezonluk Seviye bekleyebilirler. İlk sezonda kazanılan seviyelerin buradaki ilerleme üzerinde hiçbir etkisi olmadığını unutmayın. Her rütbe gear, kozmetik, gear setleri ve iki exotic getirecektir.

Yeni eklenen, Warlords of New York’dan önceden de mevcut olan Alan Yeterlilik Önbellekleri oyunda tekrar bulunacak. Bu nedenle, yeni bir özellik değil. Bunlar, 100 seviye tamamlandıktan sonra verilecek, böylece oyuncuların göstermiş oldukları efor karşısında alabilecekleri hala bazı ödüller var.

Sezonluk manevralar, Termite, Luna, Huntsman ve Titan‘ın, daha önce orijinal bölümde karşılaştıkları Hornet’e karşı çıkmadan önce alması gereken dört teğmen olmasıyla devam edecek. Human Hunt’ı bitirmek, oyunculara yeni bir yetenek varyantı olan Repair Trap’ı verecek.

İkinci sezon, oyuncuların zaman saldırıları ve diğer aktivitelerle yarışmasına izin verecek dört yeni lig olacak. Bu liglerin kendi ödülleri olacak, her biri iki hafta sürecek ve oyuncuların ne kadar iyi performans gösterdiğine bağlı olarak 10’a kadar ödül verecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.