Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Division 2 Hızlı Level Atlama Rehberi

The Division 2’de hızlı seviye atlamak için bazı ipuçları var.

The Division 2’ye yeni başlayan pek çok aceleci oyuncunun aklında tek bir soru var: The Division 2’de nasıl hızlı level kasılır, nasıl hızlı seviye atlanır? Ubisoft’un post-apokaliptik nişan alma oyununda insanlar hızlıca endgame seviyesine ulaşmak isterken, amaçları da hızlıca seviye kasmak. Biz de işinize yarayacak bazı bilgileri bir araya getirdik.

the division 2 hizli level atlama rehberi 1

The Division 2’de tabii ki hızlı level kasmak için birden fazla yöntem var. Bazı metodlar perk tabanlı ilerliyor ve tokenlarınızı harcıyorsunuz. Diğer yöntemler ise daha çok oyun içi görevlere dayanıyor. Fakat endişeye gerek yok çünkü The Division 2’nin post-apokaliptik Washington D.C. ortamında hızlıca son seviyelere erişebilirsiniz.

The Division 2 Hızlı Level Kasma Yöntemi

Perkler

Oyuna başladığınızda Base Operations kısmında çok sayıda perk ve yetenek olduğunu fark edeceksiniz. Fakat ilk puanınız bir silah slotu açmaya harcanacak ve bundan sonra elde ettiğiniz puanları serbestçe harcayabileceksiniz.

En başarılı yöntem olarak tavsiyemiz ilk birkaç SHD Tech puanınızı Skill Slot (yetenek slotu) kısmına harcamanız olacaktır. Daha sonra 5 taneye kadar Accolade almanız gerekecek. Bunların her biri küçük görevler karşılığında bonus tecrübe puanları veriyor. Örneğin düşmanları zayıf noktalarından vurup öldürerek, çevreye hasar vererek ya da çoklu öldürme yaparak Accolade toplayabilirsiniz. Bunlar campaign boyunca birkiyor ve size büyük vakit kazandırıyorlar.

Görev Tamamlama

The Division 2 görevlerinden maksimum düzeyde verim almak için tecrübe puanı sisteminin nasıl çalıştığını bilmeniz gerekiyro. Ana hikâye görevleri size belli oranda XP verirken, yan görevler ise bunların yüzde 33’ü kadar tecrübe puanı veriyor.

Yan görevler ve public görevler seviyenize göre ölçeklenirken, verdikleri puan da buna göre değişiyor. Dolayısıyla mümkün olduğu kadar yan görevi biriktirin ve seviye atlamanız gerektiğinde public görevlere gidin. Diğer taraftan ana görevleri de odaklanın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.