Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Dark Pictures: Man of Medan’ın Modları Gösterildi!

The Dark Pictures: Man of Medan içerisinde karşımıza çıkacak olan modlar gösterildi.

Oyunculara yeni bir korku deneyimi sunacak olan The Dark Pictures: Man of Medan oyuncular tarafından merakla beklenirken yeni bilgiler de gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Oyunun modlarını tanıtan yeni bir video oyunculara sunuldu.

The Dark Pictures Man of Medan’ın Modları Gösterildi 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 30 Ağustos’ta lansmana çıkacak olan The Dark Pictures: Man of Medan birbirinden farklı bölümlere sahip olarak karşımıza çıkacak. Daha doğrusu bir oyun serisi olarak karşımıza çıkacak. Sinematik korku sahneleri ile hem konsol platformunda hem de bilgisayar platformunda geniş kitleleri hedefleyen yapım modlarını tanıtan video ile de oyuncuları bilgilendirmeye devam ediyor.

Yaklaşık 30 dakikalık bir süreye sahip olan yeni video içerisinde oyunculara solo ve co-op modları detaylı bir şekilde gösteriliyor. Genel itibari ile karanlık bir atmosfere sahip olacak olan oyun yen videosunda ortam hakkında da oyuncuları bilgilendiriyor. Eşsiz hikâyesi ile hem tekli hem de çoklu modu destekleyecek olan korku oyunu karakter modellemeleri ile de kalitesini ortaya koyacak.

Oyuncular co-op olarak iki kişi olarak görevleri yerlerine getirebilecekler. Yapılan bu işbirliği daha kolay bir oynanabilir yapı sunacak. Buna ek olarak diğer bir çok oyunculu modda da 5 oyuncuya kadar arkadaşlarımızı oyuna davet edebileceğiz. Geziye çıkan bir grup arkadaş içerisinde yer alacağımız oyunda gezi kabusa dönecek ve korku dolu dünya karşımıza çıkacak. Erkek ve dişi olmak üzere farklı karakterlerin de yer alacağı yapıma genişlemeler de gelecek.

Ian Plays Man of Medan Co-op Gameplay Like An A-Hole - (Lets Play Dark Pictures Man of Medan Co-op)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.