Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan’dan Conrad Kim Fragmanı Geldi!

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan yeni bir karakter tanıttı.

2019 model oyunlar arasında yer alan ve E3 2019’da sahne alan The Dark Pictures Anthology: Man of Medan 30 Ağustos’ta lansmana çıkacak. Karanlık atmosferi ile oyuncuları gerilim dolu bir maceraya çıkaracak olan oyun, karakterlerinden birisi olan Conrad’ı tanıttı.

The Dark Pictures Anthology Man of Medan’dan Conrad Kim Fragmanı Geldi 2

The Dark Pictures Anthology serisinin ilk oyunu olarak 30 Ağustos’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oynanmaya başlanacak olan Man of Medan karanlık atmosferi ile her kesimden oyuncuya gerilim dolu dakikalar yaşatacak. Yeni bir korku deneyimi yaşatacak olan yapım sinematik sahneler ile serinin en çok konuşulan oyunu olacak gibi görünüyor.

Man of Medan ile oyunculara diğer serilerden farklı olarak ayeni yerler, yeni bir hikâye ve yeni oyuncu karakterleri sunulacak. The Dark Pictures Anthology seris Man of Medan’dan sonra yeni sürümler almaya devam edecek. Bu oyunlarda da sürekli yeni karakterler ve yeni içerikler ile karşılaşacağız. 5 farklı karakterin yer alacağı Man of Medan’da oyuncular 5 karakterin de hikâyesine ortak olabilecekler.

Kimin kalıp kimin öleceği belli olmayan yapım yeni fragmanında da karakterler arasında yer alan Conrad isimli bir karakteri oyunculara tanıtıyor.

The Dark Pictures: Man of Medan - PS4/Xbox1/PC - Who is Conrad? Part 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.