Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Crew 2 Duyuruldu, Sınır Tanımayan Bir Yarış Oyunu Geliyor

The Crew 2 devasa bir haritayla geliyor.

Ubisoft tarafından geçtiğimiz ay duyurulan ama hakkında hiçbir detayın açıklanmadığı The Crew 2, E3 2017 Fuarı kapsamında tanıtıldı. Sonu gelmeyen bir harita, çeşitlerin tükenmediği araç listesi ve farklı oyun modları ile gelecek olan The Crew 2, yarın oyunlarının sınırlarını hiç olmadığı kadar genişletecek. Otomobiller, motosikletler, botlar ve hatta uçaklar, The Crew 2 oyuncularının emrinde olacak. Serinin ilk oyununda, Amerika’nın tamamını yarış pisti olarak oyunculara sunan Ubisoft, serinin ikinci oyununda bundan da fazlası ile geliyor.

the crew 2 ubisoft e3 2017

The Crew 2, sadece mevcut yarış oyunlarının haritalarından büyük bir harita sunmayacak. Bütün video oyunlarının hepsinin sahip olduğu açık dünya haritalarından da büyük bir alan ile gelecek. Kısacası, The Crew 2 var olan en büyük oyun haritasını sunmayı hedefliyor.

Bu devasa alanda, otomobil yarışlarından uçak yarışlarına kadar çok farklı bölümlerde mücadele etme fırsatınız olacak. Ubisoft, araç modelleme konusuna çok büyük önem verdiği için The Crew 2’yi bu sene içinde raflarda göremeyeceğiz. 2018’de piyasaya sürülecek olan oyun Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için rafa çıkacak. Aşağıda yer alan ekranlarda duyuru fragmanını ve oynanış videosunu görüntüleyebilirsiniz.

The Crew 2: E3 2017 Cinematic Announcement Trailer | Ubisoft [NA]

The Crew 2: E3 2017 Motorsports Gameplay | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.