Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Council Artık Steam’de Ücretsiz Oynanıyor

The Council Steam'de bedava olarak oynanmaya başlandı.

The Council Big Bad Wolf tarafından geliştirilmiş ve Focus Home Interactive tarafından 13 Mart 2018’de yayınlanmıştı. Günümüzde konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam edilen başarılı oyunun ilk bölümü Steam üzerinde bedava oldu.

The Council Artık Steam’de Ücretsiz Oynanıyor 2

Macera, RYO ve korku oyunu olarak adından söz ettiren The Council günümüze kadar oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Tek oyunculu bir oynanış hikâyesine sahip olan ve bünyesinde birbirinden farklı bölümlere yer veren başarılı yapım bugün güzel bir haber ile gündeme geldi. Yapımın ilk bölümü tamamen ücretsiz oldu.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre The Council’in ilk bölümü Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncuları için ücretsiz olmuş. Yapımı henüz oynama fırsatı bulamayan oyuncular şuan Steam üzerinden ilk bölümü ücretsiz olarak indirip oynayabilirlermiş. Habere göre 25 Mart yani dün oyunun Steam sayfası üzerinde yapılan duyurunun ardından yapımın ilk bölümü ücretsiz olarak oynanmaya başlanmış.

Buna ek olarak oyunun Complete sürümü 30 Mart’ta kadar yüzde 70 indirime girmiş. Normalde 85.00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun 25.50 TL olarak satışlarına devam ediyormuş.

The Council - Full Season Launch Trailer

The Council - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.