Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Coma 2: Vicious Sisters 28 Ocak’ta Erken Erişimden Çıkacak!

The Coma 2: Vicious Sisters PC'de tam sürüme geçecek. Oyun konsollara ne zaman gelecek bilinmiyor.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için geliştirilen The Coma 2: Vicious Sisters yakında tam sürüm olarak lansmana çıkacak. Oyun aylardır erken erişim oyunu olarak oynanmaya devam ediyor.

The Coma 2 Vicious Sisters 28 Ocak’ta Erken Erişimden Çıkacak 2

7 Kasım 2019’da Steam’de bilgisayar platformu oyuncuları için erken erişim oyunu olarak lansmana çıkan The Coma 2: Vicious Sisters aynı zamanda PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için de geliştiriliyor. Oyunun konsollara geleceği tarih henüz belli olmazken bugün yapılan yeni bir duyuru ile oyunun Steam’de erken erişimden çıkış tarihi 28 Ocak olarak duyuruldu.

Erken erişim sürecinde Steam’de bilgisayar platformu oyuncuları için 20.50 TL olarak satışlarını gerçekleştiren yapım bilgisayar oyuncuları tarafından da ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz yeni gelişmelere göre erken erişim sürecinde olan yapım 28 Ocak’ta tam sürüm olarak Steam üzerinde yeniden lansmana çıkacakmış. Oyun tam sürüme geçişi ile fiyat etiketini artıracak mı bilinmezken tam sürüm ile oyunculara yeni bölümler ve içeriklerin de sunulacağı biliniyor.

Tek oyunculu bir şekilde oynanmaya devam eden The Coma 2: Vicious Sisters’da Türkçe dil desteğinin olmadığını da unutmadan belirtelim.

The Coma 2: Vicious Sisters - Early Access Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.