Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nihayet: The Boys Sezon 3 Çıkış Tarihi Açıklandı!

The Boys ile en sevdiğiniz süper kahramanlar geri döndü. Nihayet 3. sezonun çıkış tarihi açıklandı.

Sonsuzluk gibi gelen bir sürenin ardından The Boys Sezon 3 için nihayet resmi çıkış tarihi açıklandı. Şu ana kadar iki sezonuyla büyük beğeni toplayan Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın sevilen çizgi romanlarından Amazon Studios’un TV uyarlaması yaz aylarında ekranlarımıza geri dönecek. Yani The Boys yeni sezonuna gerçekten çok az kaldı.

The Boys Sezon 3 çıkış tarihi duyurusunu kutlamak için Amazon, onaylanmış lansman tarihinin yanı sıra çok kısa bir tanıtım fragmanı yayınladı. Amazon Prime dizisinin en son sezonunun tanıtım videosunda fazla bir şey yok ancak paylaşılan fragmanı haberimizin alt kısmına ekledik.

The Boys 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

The Boys Sezon 3

The Boys Sezon 3; 3 Haziran 2022’de çıkış yapacak. Üçüncü sezonun ilk fragmanında yalnızca Anthony Starr’ın Homelander’ı ve Erin Moriarty’nin Starlight’ının Seven’ın ana merkezinde birlikte fotoğraflandığını görüyoruz ancak Homelander, fotoğrafçıların kameraları onun etrafında yanıp sönerken, potansiyel olarak gösterinin bir sonraki bölümünde nerede olabileceğini ima ederken, giderek daha dengesiz ve ciddi görünüyor.

Üçüncü sezonun resmi konu özeti hakkında daha fazla ayrıntı beklerken, dizinin ana kadrosunun her üyesinin geri döneceğini biliyoruz. Starr ve Moriarty‘nin yanı sıra The Boys Sezon 3‘te Karl Urban’ın Billy Butcher’ı, Jack Quaid’in Hughie’si ve Dominique McElligott’un Queen Maeve’i daha fazla R dereceli aksiyon, hiciv ve komedi kaprisleri ve şaşırtıcı derecede dokunaklı hikaye ritimleri için geri dönecek.

The Boys Sezon 3 Tanıtım Fragmanı

The Boys - Season 3 First Look | Prime Video

Ana kadroya bu sefer de birçok yeni yüz katılacak. Supernatural’dan Jensen Ackles, başka bir Supe antagonisti olan Soldier Boy olarak kadroda yer alacak. Bu arada, diğer yeni gelenler arasında Soldier Boy ile birlikte Payback olarak bilinen bir başka dünyaca ünlü Supe grubunu kuracak olan Crimson Countess rolünde The Walking Dead mezunu Laurie Holden yer alacak.

Seth Rogen ve Evan Goldberg gibi yönetici yapımcıların yanı sıra 1. ve 2. sezon baş yapımcısı Eric Kripke tarafından bir kez daha yönetilen The Boys 3. sezon yalnızca 3 Haziran 2022‘de başlayacak. İlk üç bölüm o tarihte aynı anda başlayacak ve sonraki bölümler, 8 Temmuz’da çıkacak olan The Boys 3. sezon finali de dahil olmak üzere bu noktadan sonra haftalık olarak gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.