Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Artful Escape 9 Eylül’de Çıkış Yapacak

Yayıncı Annapurna Interactive, The Artful Escape'in 9 Eylül'de Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Efsaneye dönüşmüş müzisyen amcasının gölgesinden sıyrılmaya çalışan genç bir gitar dehasının hikayesini konu alan The Artful Escape, 9 Eylül‘de çıkış yapacak.

The Artful Escape

The Artful Escape Neler Sunacak?

Oyun, Francis Vendetti adında genç bir müzisyenin hikayesini anlatacak. Oyunun başında seyircinin önünde ilk performansına hazırlanan karakterimizin amcası endüstrinin gerçek bir efsanesi ve bu nedenle genç sanatçının çıkışının beklentileri çok büyük.

The Artful Escape‘in hikayesi, Francis’in hem çaldığı müzik hem de sahne kişiliği açısından benzersiz bir sanatsal kimlik bulma girişimlerini anlatacak. Bunu yapmak için, özellikle David Bowie için yaratılmış klasik PV’lerden ve müzik videolarından ilham alan toprakları ziyaret edeceği boyutlar arası bir keşif gezisine çıkacak.

Mekanik açısından The Artful Escape of Francis Vendetti, bir platform ve macera oyununun birleşimi olacak. Macera kısmı, sayısız mantık bulmacası ve bir konuşma sistemi sağlayacak. Aynı zamanda, hareket sadece iki boyutta gerçekleşecek ve oyuncular engellerden kaçınmak veya lazer silahıyla düşmanlarla savaşmak gibi çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalacak.

Tüm bunlara ek olarak müzikal bir ritim oyununun unsurları da eklendi. Kahraman, sesleri kaydeden ve yayan bir takım elbise giyecek. Maceramız sırasında, yavaş yavaş bir kayıt kitaplığı toplayacağız ve ardından bunu kendi şarkılarımızı oluşturmak ve örneğin düşmanları hipnotize etmek veya kilitleri açmak için kullanmak için kullanacağız.

THE ARTFUL ESCAPE | Release Date Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.