Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İddialı Strateji Oyunu: TFM The First Men’den İlk Fragman

RTS ve 4X unsurlarını birleştiren bir fantezi strateji projesi olan TFM: The First Men'in fragmanı yayınlandı.

Küçük bağımsız oyunların beklenmedik bir şekilde başarıya ulaşmasını seviyoruz. Strateji oyunu TFM The First Men, en azından Reddit’teki ‘pcgaming’ alt dizininde yoğun bir şekilde trend olan fragmana verilen coşkulu tepkilere bakılırsa, bu oyun da fazlasıyla başarılı olacak. Bu yapım, RTS ve 4X oyunlarının unsurlarını birleştirecek.

TFM The First Men, aksiyon bir fantezi ülkesinde geçecek ve bu dünyanın Adem ve Havva’sını gözetimimiz altına alacağız. Onlar, tüm uygarlığın başladığı ilk insanlar olacak. Oyuna başlamadan önce, bu çifti daha sonra torunlarını önemli ölçüde etkileyecek birçok parametre ile tanımlayacağız. Oyundaki tüm karakterler, yüzlerce avantajla birlikte topluluğumuzun büyük bir çeşitliliğini sağlayacak olan beden, zihin, ruh ve kalp gibi niteliklerle tanımlanacak.

Harita Editörü ile Kendi Hikayelerinizi Yaratın

TFM The First Men

Tipik bir fantezi oyununda olduğu gibi, TFM The First Men‘de insanlar oradaki tek zeki ırk olmayacak ve diğer medeniyetlerle hem barışçıl hem de savaş yoluyla etkileşime geçebileceğiz. Oyun sırasında astlarımızla ilgileneceğiz, ekin yetiştireceğiz, hayvanları besleyeceğiz, şehirler inşa edeceğiz ve teknolojiler geliştireceğiz. Savaşlar, aktif bir duraklatma seçeneğiyle gerçek zamanlı olarak oynanacak. Ek bir cazibe, kahraman gruplarını görevleri tamamlamaya ve hazineleri toplamaya yönlendireceğimiz RPG benzeri maceralar olacak.

TFM The First Men birçok oyun modu sunacak. Benzersiz senaryolarda ve çeşitli ücretsiz ek modlarda oynayabileceğiz. Rastgele oluşturulmuş haritalarda oynama seçeneği de olacak. Bütün bunlar hem tekli hem de çok oyunculu olarak mevcut olacak. Ek bir cazibe, kendi zorluklarımızı ve hikayelerimizi yaratmamızı sağlayan harita editörü de olacak.

Oyun, sadece PC’de çıkış yapacak. Geliştirici ekip planlanan çıkış tarihini açıklamadı ancak uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız çünkü kapalı beta testi çoktan başladı. Türkçe dil desteği ile çıkış yapacak oyunu, Steam‘den istek listenize ekleyebilirsiniz!

TFM The First Men Resmi Tanıtım Fragmanı

TFM: The First Men - Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.