Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Terraria ve Valheim Sırasıyla 35 ve 6 Milyon Adet Kopya Sattı

Terraria ve Valheim için yapılan en son duyuru oyunların şimdiye kadarki satış rakamlarını içeriyor ve her iki oyunda iyi sattı.

Re-Logic ve Iron Gate, Terraria ve Valheim‘ın sırasıyla 35 milyon ve 6 milyon adet sattığını açıkladı. Terraria’nın önceki kilometre taşı, Nisan 2020’de 30 milyon satıştı. Öte yandan, Valheim geçen ay 5 milyon adedi aştı. Her iki oyunda başarılı satışlarına devam ediyor.

Terraria

Daha fazla ayrıntıya girecek olursak, Terraria’nın satışlarının çoğu bilgisayardan geliyor. Re-Logic’e göre oyun PC’de 17,2 milyon sattı. Ek olarak, Terraria konsollarda 8,5 milyon ve mobil cihazlarda 9,3 milyon adet sattı. Ayrıca Terraria’nın Steam250’nin Steam’deki en yüksek puan alan oyunlarında üst sıralarda yer almak için Portal 2’yi geçtiğini de belirtmek gerekir. Terraria’nın başarısı göz ardı edilemez ancak piyasaya yeni sürülen ve günden güne oyuncuların severek oynadığı bir diğer oyun olan Valheim var.

Terraria’nın yanı sıra diğer elimizde ise Valheim var. Ocak 2021’de piyasaya sürülen Valheim, 1-10 oyuncunun oynayabildiği keşif ve hayatta kalma oyunudur. Oyun, prosedürel olarak oluşturulmuş devasa bir dünyaya sahiptir. Valheim’da oyuncular, Odin’in himayesine layık bir destan için savaşabilir, inşa edebilir ve fethedebilir. Ayrıca, esnek bir ev ve temel bina sistemine ve özel sunuculara sahiptir.

Her iki oyunda satışlarına son hızıyla devam ediyor. Özellikle Valheim’ın kısa süre içerisinde bu kadar hızlı satmış olması oyunun geliştiricisi olan Iron Gate için gerçekten büyük bir başarı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.