Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Terraria Dünya Çapında 30 Milyon Kopya Sattı

Terraria'nın güncel satış rakamları açıklandı.

Terraria, 2011’de ilk kez piyasaya çıktığında Minecraft‘ta 2B olarak başlamış olabilir, ancak o zamandan beri kendi oyun tarzına dönüştü ve Nintendo Switch, 3DS ve Wii U dahil olmak üzere neredeyse her platforma taşındı.

Terraria Dünya Çapında 30 Milyon Kopya Sattı

Görünüşe göre Re-Logic ve 505 Games için tüm zor çalışmalar yıllar boyunca ödedi, çünkü oyun şu anda tüm platformlarda 30 milyondan fazla sattı. Re-Logic’den bir geliştirici, satışların bir dökümünü bile sağladı ve konsol sürümünün 7.6 milyon kopyayı değiştirdiğini (maalesef bireysel konsol istatistiklerini paylaşmadığını) ortaya koydu. İşte tam döküm:

Bütün Platformlarda Yapılan Satışlar

  • PC’de 14 Milyon satıldı
  • Konsollarda 7.6 Milyon Satıldı
  • Mobil cihazlarda 8,7 Milyon satış

Terraria’nın geliştiricisi olan Re-Logic yapmış olduğu açıklamada “Yıllar boyunca bize gösterdiğiniz destek ve sevgi açısından hepimizin katlandığını söylemek büyük bir eksikliktir. Bu iyiliği ancak önümüzdeki yıllarda inanılmaz oyun deneyimleri sunmaya devam ederek (Terraria’da ya da yarattığımız gelecekteki oyunlarda olsun) geri vermeyi umabiliriz.” dedi.

Oyun şuan da PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Mobil cihazlar için kullanılabilir. Oyunun Steam hesabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Terraria - Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.