Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

TERA’nın Konsol Sürümü Açık Betası Mart’ta Başlıyor

Bluehole’un başarılı MMORPG oyunu nihayet konsollar için de çıkıyor.

En Masse Entertainment bugün yaptığı açıklamayla Tera’nın konsol sürümünün açık betasının başlangıç tarihini duyurdu. Buna göre Tera Online Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında 9 Mart 2018 tarihinde açık betaya girecek. Sabah saatlerinde başlayan deneme programı 12 Mart öğle saatlerine kadar devam edecek. Oyuncuların Tera’nın beta sürümüne PlayStation Store ya da Microsoft Store üzerinden 9 Mart’ta erişme şansı var.

Tera konsol surumu acik betasi mart basliyor 1

Tera’nın uzun süredir beklenen konsol sürümü için nihayet beta vakti yaklaşırken, tam sürüm içinse herhangi bir açıklama yapılmış değil, aynı zamanda net çıkış tarihi de belirtilmedi. Dolayısıyla Tera’nın konsollara tam hâliyle ne zaman geleceğini şu anlık öğrenemiyoruz.

Daha önce The Elder Scrolls Online ve Neverwinter gibi yapımlar konsollarda başarılı olurken, Tera’nın da bunu devam ettireceği ve aksiyon odaklı yapısıyla konsol mekaniklerine uyum sağlayacağı düşünülüyor. Dolayısıyla ilerleyen dönemlerde daha çok PC MMORPG oyununu konsol platformları üzerinde görebiliriz.

Aynı zamanda Tera’nın yanı sıra  son dönemlerin en başarılı MMORPG’si Black Desert Online da bu yılın sonlarında konsollar için yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.