Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

Tera’da 6. Yıl Etkinliklerle Kutlanacak!

TERA Online'da 6. yıl etkinlikleri Mayıs ayında başlıyor.

TERA Online önümüzdeki Mayıs ayında 6. yaşına giriyor ve En Masse Entertainment da bu durumu kutlayacak. Ay boyunca yıldönümü kutlamaları gerçekleşecek ve bunların arasında Anniversary Footsteps ile Terror Spawns da bulunuyor.

Tera 6 yil etkinliklerle kutlanacak 1

Guild Spotlight ve Ultra-Hyper-Fire-Turbo Time gibi etkinliklerin de olacağı ay hiç boş geçmeyecek. Yani Mayıs ayı belki de TERA tarihinin en hızlı aylarından birisi olacak. Kimi etkinlikler daha uzun, kimileri daha kısa sürecek fakat her biri oyuncuları memnun edecek.

Aynı zamanda oyuncular Anniversary Loading Screen Contest ya da BG Bonus Rewards gibi devam etkinliklere de katılabilirler. En Masse, firma çalışanlarını oyun içinde bulan kişilere Anniversary eşarpları da hediye etmeyi ihmal etmeyecek.

TERA Online, 2011 yılında satışa sunulmuştu fakat kısa süre sonra free-to-play modele geçiş yapmıştı. Bluehole Studios tarafından geliştirilen oyunu Avrupa’da Gameforge, Amerika’da ise En Masse Entertainment dağıtmıştı. MMORPG türündeki başarılı oyun Unreal Engine 3 grafik motoruyla geliştirilmişti ve çıktığı dönem özellikle grafikleriyle dikkat çekmişti.

TERA Online PC’nin yanı sıra geçtiğimi ay konsollara da çıkış yapmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.